Dagens klatreøkt

I dag tidlig dro vil til Fantofthallen for å klatre litt sammen.
Knallmorro. I dag klarte jeg å klatre flere av rutene med bare å bruke beina rett på veggen- uten å bruke knottene. Tjohei. Elsker når det går fremover!!!

Hanna imponerte skikkelig. Hun har ikke klatret så veldig mye før, og i dag klarte hun å komme til topps på alle rutene- til og med de vanskelige med litt overheng. *Flinka*

  

Jeg var litt sliten i dag, og orket ikke å stå og sikre...

Det var forresten morro å komme hjem og se på klatrebildene for så å oppdage at yndlingsjoggebuksa mi (som jeg alltid bruker til styrketrening og klatring) faktisk er gjennomsiktig på rompa. Hva med å si i fra...!? :-)

Etter klatring ble det en bytur med shopping på Hanna og meg :-)
Jeg bare elsker å ha søsterbesøk!!! Nå sitter vi her i sofan, trøtte som to slips etter en langhelg med masse innhold. Nå blir det sofasliting, strikking og film resten av dagen...

6 kommentarer

Kristine

10.10.2011 kl.21:00

Jeg klatret litt når jeg var mindre, men begynner å bli lenge siden nå. Savner det :/

christinestrening

10.10.2011 kl.21:12

Mat, helse og velvære: Det er jo så kjekkt. Finn frem klatreskoene og sett i gang ;-) Det er fin resitusjonstrening og gode turmuligheter i klatring...

Vilde Sofie

11.10.2011 kl.09:56

Jeg har aldri klatret noe særlig før, men det ser moro ut :)

Det er irriterende at ingen sier fra om for eksempel gjennomsiktige bukser eller dopapir klistret til rumpa og sånne ting ;) Men det er vel fordi mange er redde for å fornærme, og er sjenerte selv.

Ha en flott dag!

Line

11.10.2011 kl.19:03

Haha, gjennomsiktig treningstights..vært der selv! Merker jeg savner å klatre når jeg ser disse bildene, det er jo så morsomt! Ønsker deg en fin kveld videre :)

christinestrening

11.10.2011 kl.21:36

Line: Ja, uff... det er skikkelig pinlig :-) Kan jo hende det bare var blitsen på kamera da, for både mannen og søsteren min sverget på at de ikke la merke til at buksen var gjennomsiktig. Men likevel... er skeptisk :-)

Klatring er kjempemorro. Begynn igjen da vel :-) Håper du og får en fin kveld

christinestrening

11.10.2011 kl.21:38

LilleMy: Klatring er SÅ morro- og noe alle kan få til. Anbefaler å prøve...

Ja, sånt er så flaut. Og utrolig irriterende når man oppdager det :-) Ha en super kveld.

Skriv en ny kommentar

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits