Djupadalten 2011

Jeg kan ikke skryte av noe ny pers på Djupadalten i dag :-(
Jeg løp faktisk hele 7 min treigere enn i fjor.

Jeg startet ganske hardt og gikk på en skikkelig smell rett før halvveis. Det reiv i magen og jeg fikk sinnsykt sting under høyre ribbein. Jeg har aldri kjent på maken. Jeg beit tenna sammen og fortsatte til tross for at det gjorde vondt, men måtte gå (!!!) ett par ganger da det ble for ille. 

Jeg prøvde meg på en sluttspurt men beina ville liksom ikke fremover. Jeg var kvalm og lite høy i hatten :-) Der fikk jeg bekreftet at man ikke blir god til det man ikke trener på. Norge på langs på sykkel er ikke direkte overførbart til å løpe en mil fortest mulig.

Jon hadde masse krutt, men han var snill og pushet meg til mål likevel. *Gode mannen*


Sjekk den sammensunkne løpestilen da :-)

I mål fikk jeg skikkelig vondt i magen og det ble bare værre og værre.
Jeg kom hjem og det ble ikke bedre. Etter fire timer med store magesmerter i sengen kastet jeg opp, og verden ble straks bedre. Nå ligger jeg og er litt pjusk på sofan til mor og far. Men jeg må inrømme at jeg allerede tenker på neste års løp. Da skal det trenes målrettet :-)

Stikkord:

8 kommentarer

Åhhhh så flink du er!!!! :D Du er bare så søt Christine !! :) Kjempe tøff som kjempet videre! Og neste år, DA slår det rekorden vettu :) Vær sååå stolt over at du fullførte!

Jonas Bech

23.10.2011 kl.03:06

Flinka :D

christinestrening

23.10.2011 kl.13:51

Kristina: DU er søt :-) Ja, jeg føler meg litt tøff selv om resultatet ble skuffende. Jeg har aldri tatt så hardt i før, og jeg trente meg virkelig helt ned i kjelleren! Uff, så hardt. *Knis*

christinestrening

23.10.2011 kl.13:52

Jonas Bech: Takk :-)

Vanessa

27.10.2011 kl.14:57

Er ikke det i haugesund :)?

christinestrening

27.10.2011 kl.21:01

Vanessa: Jepp :-)

Jay

21.08.2013 kl.11:12

Hihi, jeg googlet nettopp djupadalten for åse om det fantes noe mer løypeinfo om årets løp, og kom over dette gamle innlegget ditt ;-) Hihi, det ble vel ikke akkurat nå målrettet trening på deg mot fjorårets løp med Ola i magen ;-)

Nå er det bare to mnd til årets løp, og jeg må innrømme at jeg skjelver litt i knærne :o Har ikke løpt så mye i det siste, men setter inn 5 giret nå og satser på at det løyser seg :-) Og så er det jo ikke mer enn drøyt et halvt års tid til jeg virkelig skal settes på prøve :|

Håper det står bra til med dere!!

Klem <3

christinestrening

28.08.2013 kl.17:12

Jay: Nei, i fjor satt jeg med superkvalme når løpet fant sted. I år er jeg veldig i tvil om det blir løping på meg. Jeg har ikke sjans på under en time i år i alle fall. Men jeg skal spør fysio om det er forsvarlig at jeg bare lunter avgårde i år... Man får jo bare premie 1. 3. 5. g 10. gang og i år er det premieår :-D

Selvsagt løser det seg. Bare tren det du kan så klarer du fiiint å gjennomføre!

Klem tilbake

Skriv en ny kommentar

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits