Fine dagen

Fin fin dag :-)

Vi har vært på tangours igjen og lært enda mer. Masse morro dansing.
Det er noe slik som på filmen under vi øver på :-) Selv om vi er langt derfra enda.

Etter to morsomme dansetimer skiftet jeg til løpetøy og så løp jeg fra tangokurset og hjem.
På den måten fikk jeg plass til en 45 min i en travel søndag.
Jeg elsker å trene og når jeg er i aktivitet tenker jeg på... INGENTING! For meg er det en super avkobling, og etter en løpetur var jeg skikkelig klar for oppgave... Og skrivesperren min forduftet :-) Mmmm.  

Nøkkelen til å finne tid til trening i en travel hverdag :
It is all about planning :-)

Stikkord:

6 kommentarer

benedictestrening

29.10.2011 kl.20:38

Det er så sant så sant! Gøy med tango:)

Kristine

29.10.2011 kl.21:59

Herlig! Er gøy å danse^^

Selv har jeg laangt igjen før jeg kan jogge/løpe i 45 min xD

christinestrening

31.10.2011 kl.18:46

benedictestrening: Har du danset tango og? Det er knall!!!

christinestrening

31.10.2011 kl.18:47

Mat, helse og velvære: Knallgøy!!! Om du jogger jevnlig vil du fort kunne jogge i 45 min :-) Fartslek er kjempeeffektivt...

Kristine

31.10.2011 kl.23:30

Takk for tips!

Har lekt meg litt med intervaller, og det er hittil den kodisjonsformen jeg trives best med, orker ikke tanken på å kjøre langkjør før jeg klarer å jogge minst 20 min liksom :p

På eclipse går det derimot greiere, sikkert fordi jeg ikke må løfte beina :)

christinestrening

01.11.2011 kl.07:21

Mat, helse og velvære: Jeg er stikk motsatt :-) Jeg elsker å løpe langt rolig, og gruer meg til intervalløktene. Jeg varierer med 10 intervaller 30 sek løp og 30 sek hvile til sammen 10 ganger av hver, og 4 min løp og 3 min jogging tilsammen 4 ganger av hver.

Intervall er supereffektivt så du blir nok mer og mer utholden :-)

Skriv en ny kommentar

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits