KNUSEPERS PÅ 9-MILA

I dag sleit jeg med dørstokkmila.

Det stod langtur på sykkel på planen, og jeg var så sliten og tung i kroppen etter gårsdagens tunge langintervalløkt på løping som varte over en time. Mann og barn skulle ut av huset på ekspedisjon og jeg ville helst ligge på sofan og se på TV. Men rastløs som jeg er visste jeg at jeg nok hadde best av litt trening... Dessuten ville jeg garantert ha angret i kveld om jeg ikke kom meg ut. Og man kommer ikke i bedre form på sofan, så jeg fikk stablet meg på beina, pakket sammen alt utstyret mitt og jeg la ut på veien, alene igjen.Gullfjellet (9 mil og 1050 høydemetre totalt) stod for tur.

Jeg kjente fort at jeg hadde mye å gå på i dag. Alt stemte, og det overrasket meg. Jeg lå på 25-39 km/t på flatene helt fra Midttun til bunnen av Gullfjellet. Opp den bratte og eviglange bakken til Gullfjellet klarte jeg fint å ligge mellom 10 og 13 km/t med puls godt under 167. Jeg suste ned bakkene, og halvveis inn i løypa så jeg at jeg lå an til pers. Da var det bare å trø jevnt på videre, og jeg kom meg rundt på tiden 3;21 (gjennomsnittshastighet på 26,4 km/t)... Uten en eneste meter drahjelp på veien. Det er en pers på 25 minutter, og jeg hadde i tillegg enda mer energi på lager (snittpulsen endte på 143).Jeg vet det er kleint med treningsskryt, men i dag må jeg bare.

Dette her var en såpass stor opptur for meg. Endelig er sykkelformen godt tilbake, og vel forbi der den var i 2011. Alle de timene med trening jeg legger ned hver uke gir avkastning. Jeg føler skikkelig mestring om dagen, og det er så deilig. Jeg svømmer bedre og bedre, og løpingen har jeg også hatt store fremskritt på siden mars. Jeg begynner å føle meg klar (i alle fall så klar man kan føle seg) til halv ironman i juli. Min største bekymring nå er sykdomsoppkjøring som jeg hadde før løpene mine i fjor... Jeg krysser alt jeg har for at mini har tatt med seg det som kan tas med hjem fra barnehagen før høsten igjen.Nå kan lørdagen inntas med stor ro, og nå skal det hviles
... Helt til i morgen.

God helg til dere alle

2 kommentarer

Monica

31.05.2015 kl.20:13

Synes det er helt innafor med treningskryt jeg!

christinestrening

01.06.2015 kl.14:59

Monica: Bra :-) Jeg synes det er viktig å snakke seg selv opp, så da får det komme litt treningsskryt på instagram og blogg også :-D

Håper du får en super uke

Skriv en ny kommentar

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits