TESTING AV IRONMAN LØYPEN

Forrige helg var jeg på husmorferie i Haugesund
for å teste deler av halv ironman løypen der

Jeg har blitt litt kjent med ei fantastisk jente i Haugesund triatlon klubb. Vi stod ved siden av hverandre ved starten i mitt aller første triathlon i Auklandshamn i juni i fjor. Godt uti sykkelløypen suste hun forbi meg, og kom med muntre heiarop. Etterpå har vi snakket litt sammen på mail, og nå har vi også møtts ett par ganger. Heldige meg skulle få hjelp til å finne frem i ironman løypen slik at jeg får testet løypene før det braker løs neste helg.Fredag svømte vi en tur i Skeisvannet.

Løypen var allerede lagt opp. Jeg var skikkelig nervøs; jeg har nemlig litt vannskrekk etter at jeg veldig nesten druknet da jeg var 6 år. Jeg har bare crawlet ute en gang tidligere, men med god hjelp fra Nina gikk det bra. De første takene var nervøse og jeg sleit med pusten, men etter 100 meter klarte jeg å slappe av. Først da oppdagde jeg hvor kaldt det var (13 grader; brrr). Det føltes helt ok på kroppen, for våtdrakten min varmer veldig godt. Jeg har ikke neoprenhette, så der gikk jeg for en vanlig badehette med ullue oppå, og enda en badehette utenpå der igjen. Det funket gull. Men tærene; de holdt på å få kuldesjokk. Derfor var det bare å gasse på, og gi seg da jeg var kommet rundt en gang (ca. 1100 meter).

Veldig ok løype, og det gikk skikkelig fint å svømme ute. Det gikk mye lettere ettersom jeg slapp alle de dumme vendingene som jeg bruker ca 5 sek på hver eneste vending (helt seriøst). Jeg har funnet meg en ny favoritt!Påfyll etter trening på kafè sammen med lillesøs

Lørdagen var det dags for sykkeltraseen.

Jeg ble skikkelig positivt overrasket over sykkeltraseen. Den begynner med et ganske flatt parti, så kom en haug med nedoverbakker og ett par korte oppoverbakker. Fra Auklandshamn og tilbake til hovedveien igjen var det småkupert, men ingen store bakker. Vi syklet rolig, og skravlet store deler av veien, men kom likevel rundt den lengste delen (65 km) med over 25 km/t i snitt.Søndagen tok jeg turen igjen; den gang med min far i rolig tempo igjen. Herlig!

Jeg er hekta på sykling i Haugesund. Det er mye mindre trafikk der, hyggeligere bilister og veldig mye flatere enn her i Bergen. Jeg har ferie fra og med i dag, og lurer på å dra ned for å ta den siste rolige treningsuken der nede.

Tenk; om en uke så gjelder det.
Da er dagen jeg har drømt om i mange, mange år
og som jeg har trent målrettet mot i et helt år her.

Det er til å dø av... Nervene er på tyttebærtur allerede.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits