RACE RAPPORT; BERGEN SKOGSMARATON

Bare to uker etter Coastman (ironman fulldistansen)
stod jeg "klar" for å være med på Bergen skogsmaraton.Jeg er påmeldt "5 på Bergens jord" der man løper minst 5 halvmaraton eller maraton i Maratonkarusellen på ett år. Premien er en stor pokal, og de som kjenner meg vet hvor gira jeg blir når premier er i bildet. Pokalen er kanskje tidenes største og gloreste som man må ha en stor stue for å romme (og det har vi i alle fall ikke). Likevel har jeg lagt min elsk på pokalen; den bare MÅ jeg ha. Så da må jeg være med på de siste løpene for å rekke i mål, inkludert skogsmaratonet som gikk forrige helg. Restituert eller ei, fra start og til mål 3 runder og 25 km senere måtte jeg.Det er viktig å smile og kose seg best mulig på løp. Sponset tights fra 2XU

Jeg ser at jeg har deltatt på en del mange løp i år.

Jeg har alltid slitt så veldig med nerver i forkant av løp. På lørdag var jeg utrolig rolig. Jeg skulle jo "bare" løpe 25 km. Jeg må smile litt når jeg tenker over det. I januar var 21 km superskummelt, nå er det bare ett lite løp. Men så hadde jeg ingen tidsmål heller, og det kan jo være en stor del av forklaringen.

Før start møtte jeg deltakere som også hadde vært med på Coastman. De sa de ikke var restituert enda, og at de bare skulle løpe 1-2 runder. Jeg begynte å ane ugler i mosen. Men jeg løp av gårde da startskuddet gikk, og jeg følte meg riktig så bra. Jeg holdt 11-12 km/t med bare 145 i puls. Dette lovet jo bra... Men så tok det ikke mer enn 6-7 km før pulsen bare steg, og la seg på rundt 168 (makspulsen min er ca 191 tror jeg. Jeg vet ikke eksakt, for jeg får hjerteklapp når jeg presser systemet mitt langt, og må gi meg når klokken viser hjerterytmeforstyrrelser med puls på 231 og jeg føler meg svimmel). Kroppen føltes blytung, og jeg hadde skikkelig lyst til å gi meg. Men å gi seg er uaktuelt så lenge det går fremover, så jeg fortsatte med rask gange og lett jogg. Jeg kom i snakk med flere deltakere som jeg holdt følge med en stund. Men jeg ble bare stillere og stillere; jeg måtte kjempe for å komme meg gjennom og jeg ble egentlig litt flau over hvor sakte det gikk. Men kroppen var sliten!En smule mer anstrengt i smilet, og sammensunkne skuldre rett før mål

Null futt og null fart
men i mål kom jeg.

I morgen skal jeg være med på Haugesund triathlon, helgen etter Os triathlon. Det er 4 løp på 5 uker inkludert en ironman fulldistanse det. Og høsten ser neeesten like travel ut. Det blir ikke mange harde øktene mellom løpene for å si det slik.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei. Jeg heter Christine, er gift og mamma til en gutt på snart 2 år. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber som gründer i egen bedrift med utetrening; www.christinestrening.com. Hos meg finner du effektive bootcamper og babybootcamper ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015 og fulldistanse ironman (Coastman) i august 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits