RACE RAPPORT; COLOR MED RAD

For noen måneder siden fikk jeg telefon fra minstesøs
"Hei, blir du med på Color me rad, fargeløpet i Bergen i september?"

Så klart blir jeg detJeg hadde vært syk og skikkelig forkjølet i 1,5 uke før løpet.

Jeg var ikke helt frisk løpsdagen heller, og det føles fortsatt som om jeg pustet gjennom et sugerør ved anstrengelse. Heldigvis hadde vi avtalt at vi bare skulle jogge i rolig tempo, og være til stede for å få med oss stemningen. Vi våknet til skikkelig gufsent vær; 9 grader og regn. Brrr! Det var bare å få løps t-skjortene våre, så kjørte vi til Åsane og tok shuttlebuss videre til Breistein travpark.Vi var tidlig ute, men det var allerede mange folk og full fest på travbanen.

Det føltes som om jeg hadde havnet midt oppi et skikkelig rave-party eller noe i den dur, og jeg følte meg plutselig litt gammel der jeg stod og prøvde å unngå å få farger på den fine jakken min mens jeg prøvde å speide etter dusjer til etter løpet. Jeg fant ut at det bare var en dusj i området, samtidig som jeg tenkte at nå måtte jeg bare slutte å pingle og være med på moroa. Vi fikk lagt fra oss veskene og den fine jakka mi i bag-droppen, og jeg mente bestemt at vi ikke kunne starte løpet med hvite t-skjorter. Vi stilte oss midt mellom alle galningene som danset foran senen og kastet farger opp i luften. Jeg ble Orange, rosa, gul og blå fra topp til tå, og jeg følte meg klar til å gå til start.Klar, ferdig løp (Kremt, lunt).

Jeg tok lillesøs i armen, startet luntingen mens jeg lo med munnen på vidt gap. Psssssf sa det, og plutselig var alt rosa, og munnen min var fylt opp med rosa mel. Jeg hostet og harket og prøvde å spytte ut all malingen (som for øvrig skulle bestå av maismel uten farlige kjemikalier); nyttesløst! Opp med t-skjorten for å grave ut malingen. Jeg løp like bak lillesøs og ble overrasket over den fine løypen de hadde laget til. Alt foregikk på myk grus, løypen snodde seg langs fine stier rundt travparken og inne på travbanen. Vi slapp å løpe runder, og jeg koste meg der jeg kikket på alle deltakerne. Her var det folk i alle aldre, og utrolig mange festlige bekledninger.

For hver kilometer sirka stor det folk og kastet farge på oss fra digre bøtter. Jeg passet på å ta et dypt drag, ta på solbrillene og holde pusten forbi alle de 6 frivillige som kastet farge på oss i hver fargestasjon. Jeg klarte likevel å få munnen fyll opp med maling en gang til. Blæh! Perfekt medisin for en forkjølet astmatiker.Mål kom fortere enn antatt; bare etter 4,5 km. Lillesøs er en racer på sluttspurter, og da jeg sa "se, der er mål" galloperte hun av gårde uten at jeg skjønte bæret. Jeg hang meg på og vips var vi ferdige. Så var det vår tur til å åpne fargeposene og hoppe rundt som noen galninger før jeg oppdagde at jeg var iiiskald og at hosten bare ble verre. Jeg forlot lillesøs, hentet bagasjen og fikk akkurat okkupert den ene dusjen. Digg!

Etter løpet var vi heldige som fikk plass på første buss fra travbanen.
Det var LANG kø, og jeg tipper en del måtte stå lenge.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei. Jeg heter Christine, er gift og mamma til en gutt på snart 2 år. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber som gründer i egen bedrift med utetrening; www.christinestrening.com. Hos meg finner du effektive bootcamper og babybootcamper ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015 og fulldistanse ironman (Coastman) i august 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits