RACE RAPPORT; LØVSTAKKEN OPP med mini

Løvstakken opp;
et motbakkeløp opp til fjellet Løvstakken i Bergen.

Dette må være løpet som passer alle. De har konkurranseklasse, mosjonsklasse med tidtaking og turklasse uten tidtaking. Ved startområdet hadde de ansiktsmaling fra barna og gratis grillmat og vafler til alle deltakerne og det var folk i alle aldre. Mannen hadde jobbhelg, så da var det en perfekt anledning for meg til å ta med minien vår på 2,5 år på sitt første løp. Han har vært med som heiagjeng på utallige løp tidligere, så han vet godt hva ett startnummer på brystet betyr. Endelig var det hans tur til å ha nummer på brystet!


 

Ambisjonene var store; mini skulle gå store deler av turen helt selv. Vi hadde til og med kjøpt nye løper-racer sko for anledningen. Dessverre var han syk med ørebetennelse noen dager før løpet, så da ble det bæremeis allerede fra starten av; med startnummer på brystet, varm lue og pappa som heiagjeng de første svingene. Pappan ropte; "Heia Ola, heia mamma, heia Ola". Gitt om vi var stolte der vi spratt opp bakken (les; der jeg gikk så fort jeg klarte med 20 kg på ryggen).
 


 

Etter 10 minutter var mini sovnet og jeg gikk hele turen opp så fort jeg kunne mens han sov. Herlig utsikt, glade folk, fint vær, høy puls, syre & svette... Akkurat som jeg liker det. For en perfekt tur. På toppen ble vi vekket med rød saft og medalje! Stooor stas. Vi fant oss ly fra vinden slik at vi fikk spist sjokolade og matpakke; i den rekkefølgen. Vi nøyt det fine været, utsikten over hele Bergen by og det å være sammen; ute.
 


 

Etter en liten stund gikk vi nedover igjen; og da virket mini sine super-racersko. Vi løp og hoppet ned de bratte bakkene, og han gikk det meste av veien selv. Så da var medaljen vel fortjent. Konkurranseklassen startet sist, og da fikk vi heiet for full hals på de som kom løpende oppover i supertempo. "heia, heia, heia": ingen heier som den lille gutten vår <3

Løvstakken opp anbefales til alle; og da spesielt småbarnsfamilier!
Meld dere på til neste års løp.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

christinestrening

christinestrening

32, Bergen

Hei. Jeg heter Christine, er gift og mamma til en gutt på snart 2 år. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber som gründer i egen bedrift med utetrening; www.christinestrening.com. Hos meg finner du effektive bootcamper og babybootcamper ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015 og fulldistanse ironman (Coastman) i august 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits