> Blogg (christinestrening)

Blogg

TRENINGSMUFFINS

Jeg har en trøblete mage som gjør at det er en hel del jeg ikke kan spise.
Det gjør det skikkelig utfordrende i forhold til lur mat på lange treningsturer.

Jeg kan ikke spise egg, melkeprotein (som da inkluderer vanlig melkeprodukter i tillegg til laktosereduserte melkeprodukter), soya, gluten, noen nøttetyper og en god del frukt og grønnsaker. Da sier det seg selv at det ikke er så enkelt med mat. Med nøye planlegging finner jeg frem til ting jeg kan spise i hverdagen, men hva jeg kan ha med meg på lange treningsturer og løp er en større utfordring. Jeg har jukset en del på kostholdet den siste måneden og resultatet er en trøble mage som ikke tåler de tyngste treningsøktene. Slik kan jeg ikke ha det, så nå har jeg gått tilbake til å være nøye med kostholdet igjen.

Tilbake til overskriften!

Jeg har funnet frem til mine egne super-treningsmuffins. De er fulle av energi, men de kan være litt tunge å tygge dersom pulsen ligger veldig høyt... Men det gjør den sjelden på langturer, så da funker de gull for meg. Prøv de gjerne. De er også veldig gode til frokost. Både jeg, mannen min og mini på 1,5 år elsker de så jeg må alltid lage dobbel oppskrift for å få med meg nok på treningsturer.

Christines treningsmuffins

Til ca. 12 muffins

1 dl havregryn
2,5 dl valnøtter
1 dl solsikkekjerner
3 ss kokos
1/4 ts salt
2 bananer
5 ss appelsinjuice
3 ss knuste linfrø
1 ss smeltet kokosfett (eller rapsolje)
2 ss lønnesirup
Litt kanel og kardemomme (kan sløyfes)
4 ss rosiner/ tranebær (kan sløyfes)

 

Sett ovnen på 170 grader.
Hakk valnøtter
Bland alt det tørre i en bolle
Mos bananene godt og bland inn alt det våte
Bland alt godt sammen til en røre.
Fordel i muffinsformer og stek midt i ovnen i ca. 25 min

 

Enjoy!

JEG ER INTERVJUET I 3ATLET

For en stund siden ble jeg intervjuet av 3atlet.
Du kan lese det HEREN LITEN UPDATE

Oi, nå er det lenge siden jeg var innom her sist.
... Jeg hadde til og med glemt passordet mitt på innloggingen.

Dette har vært tidenes mest hektiske sommer.

Jeg er inne i siste del av personlig trener intensiv-utdanningen. Det har vært skole fra kl. 08.00 til 17.00 nesten hver dag i  ca. 6 uker. De siste to ukene har det vært trening store deler av dagen. Sammen med at luregutten min fortsatt ikke liker så godt å sove, lange dager borte fra han på dagtid og mye lesing på kveldstid har det vært ganske så tøft. Samtidig har det vært ufattelig lærerikt, og jeg ville ikke vært denne sommeren for uten. Om en uke er jeg (forhåpentligvis) endelig ferdig utdannet personlig trener, og jeg er enda ett skritt nærmere den store drømmen min.

1 september er jeg på plass på iTrain som personlig trener. Det er bare å ta kontakt dersom du vil trene med meg. Jeg har også satt opp nye baby bootcampgrupper i Nordnesparken tirsdager kl. 10 og ved Tveitavannet onsdager kl. 10.00. Onsdagsgruppen er allerede full, men jeg har satt opp venteliste for ny gruppe som vil gå onsdager kl. 11.00. Jeg fortsetter også med babymatlagingskurs; neste kurs er satt opp til midten av september. Nytt i år er treningsgruppe for deg som er gravid (uten komplikasjoner i svangerskapet), oppstart i september.

Jeg var så heldig at jeg fikk tilsendt to salver fra Tiger Balsam.

De har vært med i treningsbagen hver dag på kurset. Jeg har blitt avhengig; ømme muskler liker varm salve. Jeg husker at bestefar hadde en slik liggende i skuffen sin da jeg var liten, og lukten bringer frem fine minner! Den lille krukken er den originale Tiger Balsamen, mens den store har litt mykere konsistens og lukter litt mer lavendel. Nydelige begge to!

Ellers:

Jeg har vært på 10 dagers seiltur med mann og baby, fra Bergen til Hidra.
Der lå vi til ved Vrangesundsøyna i noen dager, slappet av og koste oss med familien min.

Jeg er oppvokst på Hidra; verdens vakreste øy som ligger utenfor Flekkefjord. Familien flyttet tilbake til Haugesund for noen år siden, og etter det har jeg ikke vært så ofte på besøk der. Familien eier noen øyer utenfor Rasvåg, og der tilbringer vi det meste av sommertiden på Hidra. Mamma og far flytter inn i den lille hytten vår som akkurat har plass til to små sengeplasser hver sommer. Det er null vann og strøm der, skikkelig gammeldags idyll.Konsentrerte begge to!

Jeg har skaffet meg et "stand up paddle board"
... Genialt for en rastløse sjel på seiltur.


Tante Hanna, bestemor og bestefar har passet mye på Ola i sommer. Vi hadde ikke klart oss uten!


Ola har blitt 1 år

Hei så tiden flyr. Han går 5 skritt om gangen og prater i ett. Ord som er flittig brukt er: "hei, bø, tittei, mamma, pappa, Ola, yyys (lys), se, bæ, mø, der". Han har allerede god humor og smile og ler det meste av dagen.

 Jeg er mer aktiv på instagram om dagen; følg meg gjerne der.

Mannen seiler regatta i dag, og farmor og farfar er barnevakt. Nå skal det leses for alle penga slik at eksamen skal gå lettere. Jeg håper dere får en super helg!

 

#personligtrener #mamma #gravid #trening #seiling #baby #babybootcamp #babymat

 

NY HJEMMESIDE

HURRA,
Nå er endelig hjemmesiden på plassDet er utrolig deilig å ha all infoen samlet på ett sted.
Sjekk den ut på www.christinestrening.com

... Og del veldig gjerne linken med venner og bekjente; da blir jeg hoppende glad.

#babybootacmp #babybootcampbergen #pt #trening #babymat #babymatkurs

INSTAGRAM

Det er lite tid, og lyst til blogging om dagen... men jeg er aktiv på instagram ;)
Følg meg gjerne der, du finner meg under Christine Lystrup. 


So long!

Christine

HVA ØNSKER DU I LIVET?

Jeg syntes denne var så morsom at jeg måtte dele den med dere...
De første 3 odrene du finner i bokstav virrvarret nedenfor er visstnok det du ønsker deg i livet.

Test den da!

 

 

... Jeg fant love, health og happiness, og det stemte bra :-D
Hva med deg?

Dagens...

Denne bare må jeg dele med dere; Jeg synes denne er så fin...

 

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei. Jeg heter Christine, er gift og mamma til en gutt på snart 2 år. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber som gründer i egen bedrift med utetrening; www.christinestrening.com. Hos meg finner du effektive bootcamper og babybootcamper ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015 og fulldistanse ironman (Coastman) i august 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits