> Siljemariela.com trening (christinestrening)

Siljemariela.com trening

NY PERS

Endelig!!!

Jeg har ikke turd å løfte over 80 kg i markløft før, og har pleid å trene med 70- 75 kg i øvelsen 4- 8 reps x4. Jeg har vært redd for at teknikken min ikke er bra nok, at jeg ikke skal klare å holde spennet i ryggen eller at knærna mine skal trøble seg. I går på trening planla jeg å løfte 75 kg 4x4 i markløft. Jeg la på vekter og løftet 4 reps, og jeg syntes det var så ufattelig tungt... Jeg gikk videre på bulgarske utfall, og da jeg kom tilbake til markløften skulle Silje Mariela hjelpe meg å legge på vekter. Jeg sa at jeg skulle løfte med 75 kg, og jeg la på samme vekt som forrige serie. Så sa Silje Mariela at "dette blir jo 85 kg". Ha, ha. Ikke rart det var tyngre enn vanlig. Og dermed har jeg satt ny pers :-)

På søndag skal vi ha makseøkt- det blir spennende.

Meeen, jeg kjenner det faktisk i korsryggen i dag. Kjærnemuskulatren min er visstnok ikke så sterk som beina. Det er jo dette fysioen min har mast om i 6 mnd også ;-) Det har kommet seg, men jeg har fortsatt masse å gå på! Jeg håper uansett ryggen er klar igjen til søndag.

Det er gøy

Ååå, vet dere hva? Jeg er så ufattelig glad for at jeg tok avgjørelsen om å flytte til Oslo for å trene i gymmet til Silje Mariela. Dama er jo genial. Hun ser feil i teknikken min som andre ikke har kunnet sette fingeren på tidligere. Og så er hun så flink med å gi tilbakemeldinger!!!

Dessuten er det kjempemorro å trene med andre jenter!
Jeg kjenner på hele meg at jeg kommer til å få masse bra ut av denne måneden.I dag skulle vi ta push up test, og vi skulle ta flest mulig på 5 min.

Jeg startet hardt og jeg persa. Jeg klarte hele 11 på rappen (for to uker siden klarte jeg 9, og det er jammen ikke lenge siden jeg ikke klarte en eneste en). Så kom syra, og jeg klarte ikke pushe meg opp igjen... Jeg endte opp med pinlige 29 stk på 5 min. Jeg kunne jo ha jukset litt på teknikken og stoppet før brystet var helt i gulvet- da hadde jeg klart fler. Men jeg er jo her for å lære teknikk, så da kjørte jeg uten juks :-) Håper jeg tar mange flere, med enda bedre stil på neste test!!!

Jeg må øve på å pushe knærne UT!!!!
... Og med å få svaien på plass. Og med holdningen min- på og utenfor trening. Og....

Øve, øve, øve :-)Jeg tror nok jeg er på riktig vei, for etter trening i dag hadde jeg nesten ikke vondt i knærne.
Tenk om knærne blir bra igjen med å få inn riktig teknikk? Da hadde jeg blitt skikkelig lykkelig!!!

Ååå, jeg gleder meg sånn til søndag.
Synd at det er 3 dager til. Tiden går så sakte når man venter på noe godt!


Tusen takk, Helene for lån av bilder :-)

På vei...

... Til oslo.

Toget bruker så lang tid. Og selvsagt havnet jeg på sånt sete hvor man deler bord og beinplass med noen... Alså slike sittegrupper med 4 seter vendt mot hverandre. Rompa og beina er allerede pinnstive. Og det kjipeste med slike sitteplasser er at man ikke helt vet hvor man skal feste blikket :-)

Jammen godt at nye eventyr venter på meg når jeg kommer frem :-) 

Og dere... Jeg var jo med på konkurransen til Silje Mariela hvor vinneren får bli med på prowlerøkt OG får en Better Bodies topp. Jeg vant med bildet jeg tok på Galdhøpiggen. Du kan lese mer om vinnerne på bloggen til Silje Maiela HER og Helene Drage HER!!!

Jeg er skikkelig, skikkelig glad og jeg føler meg veldig heldig om dagen.
Det hender meg bare så utrolig masse bra for tiden, og jeg bobler over av positiv energi.

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits