> Daily life (christinestrening) hits

Daily life

SPENNENDE UKE

Årh, for en uke jeg har hatt.Jeg har vært i Larvik på Farris bad for å være modell for bladet Kamille.

Photoshooten var ikke hvilken som helst heller; tema var bademoten 2015 og for meg var det veldig skummelt å takke ja til å stille. Jeg har faktisk ikke vist meg i bikini eller shorts siden jeg var 13 år eller noe i den dur, og jeg liker ikke å stille i badedrakt på svømmekurs. Men jeg er så utrolig for blader som fronter et naturlig kroppsideal, og ikke bare viser syltynne modeller som er redigert til å bli 100% perfekt, i tillegg til at jeg er veldig for å utfordre meg selv. Det er jo utenfor komfortsonen vi blir bedre. Jeg ønsker å godta kroppen min akkurat som den er, og ikke skulle ha så skyhøye idealer for meg selv om hva som er bra nok. Kropp er topp uansett størrelse og fasong.Jeg og tre andre damer ble sminket og dollet opp, og jeg hadde på meg en kjempefin bikini.

Styling og fototeamet til Kamille var bare helt supre. Jeg følte meg skikkelig fin da jeg var ferdig sminket og pyntet, og de var rause med komplimenter hele dagen. Det gjør noe med selvtilliten å få så fine tilbakemeldinger fra så flinke folk :-) Selve shooten var litt skummelt. Men jeg gleder meg skikkelig til å se bildene, og jeg håper de er fine. Det jeg fikk se på skjermen til fotografen virket i alle fall bra. Dere skal få se når bladet er i hyllene.

At jeg i tillegg fikk husmorferie på kjøpet var bare perfekt. Farris bad er virkelig et nydelig sted...
At solen dukket opp var heller ikke feil.


UFRIVILLIG PAUSE

Arg, nå klikker jeg snart.
Hele den lille familien min ligger flatt ut med feber, halsbetennelse og ørebetennelse.


Det har heldigvis blitt noen sunne måltider i tillegg til det usunne disse ukene

Nå er det over tre uker siden sist jeg trente, og i kalenderen står det oppført at jeg skal delta på Auklandshamn triathlon om 8 dager. Jeg har hatt tidenes beste oppkjøring med hoste, feber, søvnløse netter, babybæring (småen har hatt feber i snart to uker, og har både ørebetennelse og halsbetennelse. Det er ingen spøk å være liten altså) og... godterispising av nye dimensjoner. Jeg føler meg som en sliten bolle uten en muskel i kroppen, og jeg visualiserer at lårene mine kommer til å heie meg frem i løpeetappen med ivrige "flappa, flappa" lyder (som jeg for øvrig skal oversette til heiarop). Da jeg ble syk for tre uker siden var jeg lettet for at jeg i alle fall ble syk da, og ikke når løpet mitt skulle være. Jeg var temmelig ok i formen før forrige helg, men etter et superfint bryllup for lillesøs, og flytur med slem air condition er jeg tilbake til start. Nå sitter jeg her uten stemme, med kraftig hoste, snørr, dotter i ørene og øyebetennelse, og løpet står like utenfor dørterskelen.


Bryllupsfine søstre

Men neida, denne jenta har ikke tenkt å trekke seg altså, i alle fall ikke uten kamp. Jeg SKAL nemlig bli frisk i løpet av uken, så får jeg heller møte til start uten trening på over fire uker! Det kommer til å bli tungt, og sisteplassen er allerede loddet ut til meg. Men så lenge jeg er frisk skal jeg delta. Dersom jeg hoster like hysterisk som nå, og har en nese som nekter å bli brukt til pusting så har jeg ikke annet valg enn å trekke meg. Men det orker jeg ikke tenke på enda. For jeg skal som sagt bli frisk snart.

Et oppgitt sukk og noen høye host fra meg!


#triathlon #trening #syk #bryllup

JEG SKAL BLI BEST

Nå skal jeg bli best
med mental trening
... som resten av Norges befolkning

"Alle" har lest boken, og jeg kan vel ikke være noe dårligere?

Ett av målene med å delta i diverse løp i år er som sagt å bli flinkere til mental trening. Jeg skal lære å psyke meg opp og tenke positivt både før- og under løpene jeg skal delta på. Den gamle vanen med å skremme vettet av meg selv før jeg i det hele tatt står på startstreken skal bli historie; en gang for alle :-) Da må vel denne boken være bra?! Jeg er litt usikker på om den gjør samme nytten fra bokhyllen. Jeg har det så travelt med ny jobb, trening og en travel baby på 6,5 mnd som allerede kryper rundt i stuen i supertempo, at jeg ikke aner når jeg sal få tid til å lese den. #skullehakjøptdenpålydbok #viktigebøkerervelunntakfrashoppingstoppen  

Når det kommer til tid og lesing har jeg flere "burder" i bokhyllen.

Jeg har jo bestilt materiell til styrke coach utdanning, og ikke søren om jeg ikke skal ta eksamen når jeg først har gått til anskaffelse av all pensum. Nå må jeg få ræva i gir. Men hva skal jeg nedprioritere? Husarbeid og fancy matlaging er allerede så lavt prioritert at der er det ikke noe tid å hente. Babyen sover bare rundt to timer til sammen på dagtid, og da MÅ jeg jo ha en kaffekopp eller to, spise litt og svare på jobbmailer. Strikkepinnene er allerede på ferie. Selvsagt kan jeg lese en time eller to etter at babyen er lagt for kvelden, men siden han våkner så ofte gjennom natten legger vi oss bare en time etter han.Det blir ikke mye tid til å late seg på sofan for tiden.

Nei, den tiden er ikke til å bli klok på.
... Men jeg har jo 24 timer i døgnet som alle andre.
Når alt kommer til alt handler det om prioriteringer.


LEILIGHETEN TIL SALGS

Nå ligger den fine leiligheten vår ute til salgs på finn.no
Du kan se annonsen og flere bilder HER.

Det er så koselig her nå som vi har ryddet så fint at jeg får nesten lyst til å bli værende her likevel. Leiligheten er super, men vi er klare for å flytte lengre bort fra byen.

I morgen er det visning, og jeg håper det kommer mange folk :-)

FORANDRING FRYDER

I dag har jeg hatt skikkelig "me-time"

Jeg unnet meg en time hos favorittfrisøren min, Marita. Jeg har gått til henne i 3 år nå, og jeg har aldri vært borti en bedre frisør. Hun holder til på Annes hårdesign i marken. Jeg var der og fikset håret da jeg skulle gifte meg også. Desverre kunne ikke Marita jobbe den dagen, men de andre er veldig flinke de også. Jeg skal aldri gjøre dramatiske endringer med håret mitt i andre frisørsalonger. 

I dag sa jeg at jeg ville bli kvitt de slitte lokkene mine, og Marita fikk frie tøyler.

Jeg er superfornøyd. Håret fremstår som mye tykkere, blankere og friskere, og jeg ser mer voksen ut :-) Håret er klippet litt skrått- altså, det er kortere bak, og lengre fremme. Jeg håper det ser like bra ut når jeg skal style det selv etter neste dusj. Når jeg har kortere frisyrer får jeg litt krøller... Men det kan jo bli fint det og! Heldigvis får jeg akurat samlet håret i en hestehale; noe som er must for treningen.

Jeg må vente med dagens tur til etter at mannen har kommet hjem fra jobb. Han må jo få se meg når jeg for en gangs skyld ser så ordentlig ut :-D


Håper dere får en fin fredag!
-Smil fra Christine-

Følg meg gjerne på instagram. Der finner du meg ved å søke christinelystrup

FERDIG SKAPPELGENER

Her har dere Skappelgenseren! Jeg fikk sydd den sammen i går.
... Jeg kunne kanskje lagd den bittelitt lengre?

Uansett så er den kjempedeilig. Og det tok med bare 8 små dager å strikke den.

 

Håper du får en fin søndag.
-Smil fra Christine-

MORGENSTUND
TAKKNEMLIG

HURRA! Se hva jeg fant i postkassen dag jeg kom hjem fra lesesalen.
Pakke fra fine Line

Inni pakken var det en superfin ulltopp fra Pierre Robert. Jeg tok den på med en gang, og den passet perfekt. Tuuusen takk, Line! Jeg fikk kriblinger i beina, fant frem matchende orange pannebånd, ullongsen og fjellsko.

Fargeklatten i farta- det ble en fantastisk tur over Natlandsfjell igjen.Se så mye mindre snø det er i Bergen i dag enn i går!


Samme utsikt, bilde fra turen i går

Som alltid når jeg går tur så tenkte jeg glade tanker da jeg gikk over fjellet i dag.

Jeg ringte legen i formiddag og spurte hva jeg egentlig kan trene disse 4 ukene- bare for å være på den sikre siden. Jeg har jo fått streng beskjed om å holde meg unna spinning, tung styrketrening og løping. Men er en fjelltur i bratt terreng for tungt?

Svaret var at for folk som ikke trener ville det vært for mye, men for meg som er i god form var det bare positivt å gå tur dersom jeg ikke gikk for fort vel å merke. Nå bruker jeg 30 min lengre enn vanlig på turen, og fokuset er å bevege seg, hilse på solen og hente litt overskudd.Jeg er så ufattelig takknemlig for at jeg faller under kategorien "godt trent"
... slik at en tur på fjellet kan klassifiseres som en rolig tur.

På turen i dag kom jeg til å tenkte jeg på hvor viktig det er å fokusere på andre positive sider med trening enn det som går på utseende. Det er utrolig morro å trene og se at rompa kryper oppover og blir rundere, at overarmene blir smalere, at det popper frem blodårer her og der. Men det er faktisk ikke det viktigste. Å ta vare på egen helse er så mye viktigere enn om man mister litt muskelmasse eller går litt opp i vekt. Det er virkelig ingenting som ikke kan rettes opp i når jeg kan begynne å trene igjen. Jeg er så takknemlig for at jeg endelig er skadefri. For at jeg har bein som virker og kan ta meg med på flotte fjellturer, og for at jeg har en kropp som virker. Det estetiske burde virkelig komme i andre rekke.

Jeg tror en sterk og sunn kropp kommer seg lettere gjennom sykdomsperioder.Kroppen skal bære meg gjennom hele livet.
Jeg vil være snill med den og gi den det den trenger av mat og hvile!

 

-Smil fra Christine-

Å VÆRE MENNESKE

... Å være menneske...

Har du tenkt over hva det betyr? I dagens samfunn er det så mange ting vi burde gjøre. Vi har forventninger til oss fra familie, venner, skole og jobb. Vi streber etter å passe inn i en oppsat mal. Vi ønsker å imøtekomme forventningene som stilles til oss. Vi tenker ofte "hadde jeg bare hatt mer tid, hadde jeg bare mestret alle oppgaver, hadde jeg bare..."

... Dessuten er vi alltid tilgjengelige.Vet du hva? Len deg tilbake og senk skuldrene litt.
Vi er humanbeings. Har du tenkt over det? HumanBEINGs ikke humanDOINGs.

Du har lov til å bare være en gang i blandt. Sett deg godt til rette i godsolen. Legg bort data, mobiltelefon, TV, facebook og blogg. Tenn et par stearinglys og sett på favorittmusikken din. Sett av tid til å bare være. Det kan være vanskelig i dagens stressamfunn, men med litt øvelse blir det lettere. Og ved å bare være, og ikke gjøre noen ting som helst skaper man seg et pusterom, og et fristed hvor man kan hente nye krefter.

Start helgen med et å lage et slikt rom, bare for deg selv.
Og tygg på ordet "humanBEING".

... Du fortjener et fristed hvor du kan få være deg uten alle "burdene" som vi møter i løpet av en dag.

 

Med ønsker om en god helg
- Klem fra Christine-

Hærlig lørdag

... En kjapp update fra meg på en god-travel lørdag.Jeg er så glad for at jeg får låne lillesøs et par dager.

Det er så koselig med besøk. Jon er bortreist i helgen, og i dag har Hanna og jeg hatt jentedag. Vi har vært på kafè i sentrum, og vært innom Actic og testet en super pilatestime. Etter klatring i går og pilates i dag tror jeg Hanna kommer til å være stiv og støl i et par dager :-) Hærlig! Hun er flink...

Håper dere får en fin lørdagskveld!

 

Vær den beste utgaven av deg selv!

Det er mange trenings- og kostholdsblogger om dagen, og fokus på sunnhet er stort.Gjennom bloggverden blir man kjent med jenter som er flinke til å trene mye, spise sunt, være sosiale og som mestrer hverdagen på strak arm. Det er lett å få mange forbilder som man danner seg et bilde av hvordan er som personer. Dersom man bare måler seg opp mot andres vellykede sider kan man føle at man ikke er like god selv, at man ikke strekker til. Men vet dere hva? Det er ofte flere sider ved en person enn det som skrives om på en blogg. Alle har tunge dager, og dager der man helst vil ligge under dynen, spise usunt og gi litt blaffen i alle de daglige gjøremålene.

... Det er menneskelig!

Slutt derfor å sammenligne deg med andre!

Tenk at du er god nok med det DU er flink til. I stedet for å jobbe mot å bli som et av forbildene dine- fokuser heller på å bli den beste versjonen av deg selv. Gjør ting som får deg til å føle deg bra, og fokuser på deine egne styrker! Selvfølelse er en ferskvare som man må jobbe med å vedlikeholde og forbedre- akurat som med trening.

Det er vel HELT normalt...

... å ta med seg varm havregrynsgrøt på bussen ?!?
Hva skjer med alle blikkene?Haha, jeg må le litt av meg selv av og til. Men er man sulten og har lyst på havregrynsgrøt, så er det slik enten man er på farten eller ei...

What a day!!!

Livet er så fint når det er sol ute, og hele dagen er åpen.
Det er enda bedre når man har gode venner å dele dagen med.

I dag har jeg vært med Alma min på Jazzbar. Hun er bare 21 år, men likevel digger jeg å være med henne. Ei kreativ jente som sprer glede er hun.

Jeg gikk rett derfra og møtte barndomsvenninna mi Janne. Hun har vært bestevenninna mi siden jeg var 2 år, og det er fortsatt helt knall hver gang vi møtes.

Vi var på Jonoe og spiste sushi, og der var det jammen god mat!!! Stedet kan anbefales altså.
Vi spiste til og med dessert

- sjokoladefondanten var ikke dårligere enn sushien.Jeg er sprengmett- og veeeldig fornøyd med dagen :-)
Sukk, jeg vil ta med meg alle de gode Oslovennene mine tilbake til Bergen igjen!

Ekte turister!

Det er skikkelig kos med Islandbesøk.
Vi har ikke sett hverandre på 6 år, men likevel er alt som før!!! Love it. 

Vi har vært flittige turister i Oslo city disse to dagene.


Jeg har en iboende klatretrang, og må liksom komme meg på toppen av det ene og det andre...


I går lekte oss gjennom Karl Johan og endte opp på Akershus festning, for der hadde ikke Maria vært før. Det er egentlig veldig koselig i området der! Vi hadde det iallefall veldig morsomt...


I dag var vi innom operaen...

.

... Og tok mange hoppebilder og fjaste rundt.... Og dere, sjekk denne kule bilen da!
*Vil ha, vil ha*

Nå har Maria reist allerede. Tiden flyr når man har det kjekkt!!!

 

HARRYTUR

Jeg har ikke vært så nøye med kostholdet disse ukene i Oslo, og jeg har nok lagt på meg litt. Meeen, jeg får ta meg til rette på kjøkkenet til tante og onkel de neste dagene så er jeg vel straks "back on track". Det er greit med utskeielser i blandt, men jeg trives absolutt best på mitt normale (og for mange andre- rare) kosthold.

Anyways...

I går dro onkel og jeg på spontantur til Sverige! Vi slengte oss i bilen klokken 7,
og vi fikk 45 min i matbutikken over grensa før de stengte :-)

Jeg kjøpte:

 • kalkunpålegg
 • skinkepålegg
 • Roastbiff                  påleggene skal brukes til salater
 • kyllingfileter
 • Paulus gryn
 • Mørk sjokolade
 • Sjokoladenøtter
 • Kanelknekkebrød
 • Cottage cheese
 • Skyr
 • Glutenfrie havregryn

 

... Nå har jeg nok til sunne Christineretter ut uken :-)
Jeg kunne forresten ikke finne kesam eller Fun Light med stevia. Æsj!

 

Det er veldig morro å være sammen med onkel. Det blir så masse fjas og latter.
... Og i går lærte vi en hel masse:

 • Glem for all del ikke lommeboken igjen hjemme
  - det byr på ekstra utfordringer ;-)
 • Man er amatør når man drar på langtur for å handle
  - og kommer hjem med kun 4 bæreposer med mat- til sammen
 • Det nytter ikke å kjøpe diverse sjokoladenøtter og frukt for å spare til helgen.
 • Man kan heller ikke bare smake på en godteriting
  - det er en umulighet!
 • Dersom man ikke kjøper Pepsi max så vil man angre!

 

Du har ansvar for din egen lykke

Det tror iallefall jeg.

På morgenkvisten gikk jeg tur rundt Sognsvann, og når jeg går tur tenker jeg mange positive tanker. I dag tenkte jeg over dette med lykkefølelse. For jeg har det veldig bra om dagen, og det hender meg den ene fine tingen etter den andre. Det tror jeg er langt fra tilfeldig...

Livet går jo opp og ned, og noen dager er ikke like gode som andre. Men i det store og hele tror jeg vi kan bestemme oss for å få det bedre, ved å tenke positivt og fokusere på de tingene som er bra i livet.

De siste månedene har jeg tenkt på hva som skal til for at jeg skal få det enda bedre, og prøvd å gjøre det om skal til. Det kan være lett å tenke "om bare det og det hender med DA blir livet bra da". Men vet du hva? Man kan ikke sitte hjemme i sofan og vente på at gode ting skal skje, man må faktisk ut i verden og oppsøke de tingene som gjør en godt. Er du ikke fornøyd med hvordan du har det, så gjør noe med det da!

Ser du mørkt på livet? Prøv å snu tankene dine. Det er selvsagt ikke alltid like enkelt, men jeg lover- øvelse gjør mester. Gjør ting som gjør deg godt HVER DAG. Konkretiser drømmene dine, og jobb for å nå de. Se etter små hverdagsgleder, og nyt livet. Det er fult av gode ting bare man leter. Oppsøk mennesker som gir deg energi, og omgi deg med mennesker som gjør deg godt.
... Hva tror du?
Er vi ansvarlig for vår egen lykke?


 

Late dager i Oslo

Jeg er ikke vant med å ha så late dager, og jeg kjenner at jeg er skikkelig rastløs. Jeg sitter bare og venter på neste trening, og jeg har rett og slett kjedet meg litt. Slik kan man ikke ha det!

... Så i dag tok jeg turen hit.
Det har endlelig blitt litt sommer, og picnic i solen i Frognerparken er ikke feil.

Det ble en finfin dagNå er det snart Booty trening. HURRA! Endelig :-) Jeg er faktisk nervøs i dag også.
... Jeg kjenner på meg at det kan bli en tung treningsøkt i dag...

iiiha, Oslo neste

Weee, endelig er dagen kommet.

Jeg har levert eksamen, og jeg er klar for å dra til Oslo i morgen tildlig. Jeg driver og pakker, men det er ikke lett. Hva i alle dager skal man pakke, når man skal være bortreist i 4 uker? Det ender vel med at jeg har med meg alle treningsklærne mine, og et par fine antrekk. Jeg skal jo på "treningsleir". Jeg sier iallefall det til meg selv- det høres så profft ut. For dere som ikke har fått det med dere- jeg flytter til Oslo for å bli med på neste måneds Booty trening. Jeg gleder meg sånn!

Jeg kommer til å savne mannen min megamasse, men vi har kost oss max sammen de siste dagene. Og etter litt tid fra hverandre er det alltid ekstra godt å møtes igjen...

I går kveld lagde vi god mat, og gikk en tur rundt midnatt igjen...
Jeg elsker kveldsturer. Tror jeg må begynne med kveldscardio i stedet for morgencardio :-)

Blogganbefaling

Ååå, så glad jeg ble da jeg logget meg på bloggen i dag. Der kunne jeg nemlig se at søte Karianne har skrevet en kjempehyggelig anbefaling om bloggen min. Innlegget kan du lese HER

Tusen tusen takk for superfine ord!
Du er en go'ing!

På ønskelisten

Jeg har alltid vært superfan av treningsklær fra Hummel. Det har vært lite utvalg av merket i Norge de siste årene, men nå ser det ut til at er de tilbake for fult! HURRA sier jeg :-)

Jeg ønsker meg disse plaggene:

  

Joggedressen ser jo bare fantastisk deilig ut, og tightsen i midten er kjempekul.
... Og lang hettegenser... trenger jeg å si mer?

 *Drømme seg bort*

Nå er det helg i heimen (iallefall kveld), og jeg tar meg en velfortjent hvil etter dagens intensive oppgaveskriving. Det skal bli SÅ godt å få den i boks!

 God helg fine dere

 

Booty Building dama på Norges tak

Jepp, dere leste riktig.
Jeg og Booty Building dama har vært på Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen i helgen!

Jeg fikk henne til å bryne seg på høye fjell i Jotunheimen. Og nå vil hun få meg til å bryne meg i Booty Building gymmet :-) Hun har nemlig inspirert meg til å delta i konkurranse om å vinne en treningsøkt med de flotteste jentene med den beste treningen.


På vei til toppen, FØR tåkelaget tok oss :-)

Jeg har nå testet Booty Building treninga og Femme Fatale og jeg elsker opplegget. Det jeg liker best er at det er mye variasjon i planene, og jeg rekker ikke å gå lei. Man spiser godt samtidig som treningen klart gir gode resultater. Det er så morro!!!!


Her er vi på toppen av Galdhøpiggen 2469 m.o.h... I tåka.

I fremtiden kunne jeg tenke meg å være med på lignende Femme Fatale konseptet- men i en variant man kan kjøre lengre enn i 5-8 uker. Rett og slett et bra og variert opplegg som vil gi meg en mer definert kropp, bedre form, overskudd i hverdagen og en skikkelig nice Booty ;-) Ja, så hadde det vært genialt med et treningsprogram for ferie- med noe man lett kan gjennomføre på reiser!

Jeg har ubeskrivelig lyst til å vinne konkurransen. Så lyst at jeg gladelig kjører den lange veien fra Bergen til Oslo for å være med :-) Ønsk meg lykke til da!

Lek og morro :-)

I går var en drømmedag for Christine!

Jeg er nemlig utrolig glad i å leke, og på sightseingen i går var det lek i massevis. Og latter! Dagen startet med at mannen min, far, mamma og lillseøs dro til Vikingsenteret på Avaldsnes.

Der fikk jeg kjøre traktor... Iallefall på liksom.... Og jeg fikk kle meg ut som en viking med fine folk.

 

Ikke nok med det! Jeg fikk også bo i en steinalderhytte.
... Dessuten ble jeg skremt av skumle statuer! Skvetten, jeg?Vi dro rett fra Vikingtiden til New York!
Hello statue of liberty.Vi kjørte karusell... Og jeg ble kvalm!

 

... Mannen min klatret så høyt at alle ble nervøse!Den fine dagen endte på landstedet vårt. Far og Jon fisket makrell til middag! Mmmm...
Tusen takk til den beste familien, for den beste dagen!

 

Hipp hurra for den fine mamman min, som fyller 50 år i dag :-) Go'klem til deg!

Lenge leve galskapen


Se hva som ventet på meg i postkassen i dag da!Solbriller fra the Cobra snake.

Hva synes du?
Tør jeg gå med de ute blant majoritetene?
 

Deep summer is when laziness finds respectability

Jeg er i det poetiske hjørnet om dagen, og serverer dere det ene visdomsordet etter det andre. De er ikke mine egne en gang! Men noe må man da finne på, eksamenslesing er tilsynelatende ikke like inspirerende. Jeg har jo en hel uke igjen, null stress (Les: iiik).

 

I dag har jeg nytt solen OG lest. Slå den du.

Så lagde jeg iskaffe a la fotballfrue... Den var god den! Bedre enn på kafè faktisk.
Oppskriften finner du herCasper fikk kjenne på friheten...... Og jeg fikk besøke fjellet


Jon tar en hvil i hengekøya mens han trimmer seil. Bildet er igjen stjelt fra Stian.

Seilgutta somler mot målstreken. Det ser ut til at de har hengt opp hengekøya! Jeg håper de når tidsfristen på regattaen som er klokken 20. De har altså 4 timer på seg. Det blåser fortsatt lite, og de ligger fortsatt på 3. plass...

To reach a port we must sail, sometimes with the wind, and sometimes against it.

I dag er det den store regattadagen!

... Jeg kjørte Jon til Askøy og hjalp til med å gjøre båten klar til regatta

Jeg skulle ønske at det var jeg som skulle på tur! Det var så varmt og deilig.
Og da gutta satte på musikken, og jeg fikk tittet i kjøleskapet ble jeg nesten litt misunnelig

... skulle ønske jeg var en av gutta ;-)Nå er de iallefall snart på vei mot Florø.
Jeg håper at vinden øker på (det er jo neste vindstille jo) og at de koser seg maks.

 

Jeg er herved seile-enke ett par dager! Kjedelig...

Jeg kjørte hjem og tok meg en kort men effektiv styrkeøkt!
Jeg løftet 50 kgx2 i benkpress igjen, og jeg følte meg sterk. Hurra for det!

 

... Ny avhengighet er på plass.
Kaffe med melk av alle ting, sånn som bestemødre drikker. Og det er ikke snakk om en liten skvett i koppen nei... Her snakker vi 50% sterk kaffe og 50% melk. Gjerne kald! Og den skal nytes ute i hagen.

Nå er klokken er bare 16, og jeg har fortsatt halve dagen igjen!
På tide å jobbe med eksamen mon tro? Nai... Jeg tror ikke jeg har tid!

Fine Bergen

Fine dagen! Og fine familien.
Jeg var skikkelig heldig i dag som fikk dagsbesøk fra Haugesund.

Bergen+ sol= sightseing.

Det er ikke ofte man er turist i egen by, men i dag fikk jeg oppdage Bryggen på ny.
(Oi, rim jo!). Det er så koselig der med alle de trange tregatene, kunstnerbutikkene
og de koselige kafèene.


Far, Hanna, mamma, og Laura.

Vi har ledd og fjollet masse- jeg har kost meg gjøgg i hjel!
Jeg er så glad for at dere kom på besøk!!!

... Og jeg er herved ikke høyest av oss jentene lengre, med mine 177 cm
Hanna har vokst forbi meg!


Verdens beste

Jeg er eldst i søskenflokken på 4 jenter.
Jeg er heldig, for de er verdens beste.

For ikke lenge siden fikk jeg sett Vibeke, og i morgen kommer Laura og Hanna på besøk.
... sammen med mamma og far.

Jeg gleder meg!!!


Foto: Laura

Jeg har blitt mamma- til en isbjørn!

Er du glad i dyr?
Da bør du besøke hjemmesidene til WWF (www.wwf.no).
Der er det mange gode og nyttige artikler om dyrevern... OG om et bærekraftig miljø.Det inspirerer.

I dag er jeg blitt en stolt mamma-
Jeg har nemlig adoptert en isbjørn på Arktis!Jeg så nettop en dokumentar om at klimaendringene fører til rask smelting av Nordpolen. Siden år 2.000 har is tilsvarende over 5 ganger Norges areal smeltet bort og utviklingen går alarmerende fort. Isbjørnen er spesial­tilpasset et liv på isen, og er avhengig av isen for å jakte. Når isen forsvinner, blir det stadig vanskeligere for isbjørnen å finne mat. Forskning viser at antall isbjørner i verden kan være redusert med hele to tredeler innen år 2050. Og den største trusselen mot isbjørnen er global oppvarming og issmelting i ArktisDe stakars isbjørnene er ofte langt ute på kanten av isen når den smelter fra kontinentet... Og isbjørnen merker ikke at den flyter fra land før den er såpass langt borte at den ikke finner veien tilbake! Dermed prøver de å legge på svøm mot land- men veldig mange når ikke frem før de blir utslitt og drukner!Ved å adoptere en isbjørn kan bidraget mitt være med på å bremse klimaendringer og bevare isbjørnens leveområder i Arktis! Bidrager går til WWF sitt arbeid for en levende planet, for å bremse klimaendringene og redde Jordens truede dyrearter og naturtyper.Jeg oppfordrer deg om å gå inn på WWF.no og lese om alt det gode arbeidet de gjør.
Kanskje du også finner deg en hjertesak?

 

Tapas

mmmm...
Fine kvelden <3


 

Caspers hemmeligheter

Hei folkens :-)Jeg heter Casper og jeg er en liten, bortskjemt kanin!
Jeg er mamma og pappas yndlingsgutt og jeg får det stort sett som jeg vil.

Når pappa er bortreist får jeg komme inn i sengen til mamma...
Da inntar jeg sjefsplassen til pappa!
Men ikke si det til til han- det er min og mammas lille hemmelighet :-)Tamtitam...Ja, og forresten... Jeg bare elsker rosiner. Egentlig så elsker jeg alt som er søtt og ulovlig! Jeg får ikke lov til å spise sånne ting, men når mamma er ute av stuen hopper jeg opp i sofan og koooser meg med godis! *Hysj*

HIPP HURRA...

... FOR MEG :-)Jeg elsker bursdag <3

Varm sjokolade på pinne

På Galeriet i Bergen har de en nydelig sjokoladebutikk.
Der kan du plukke ut noen fantastiske godbiter blandt utallige smaker :-)
Jeg kjøper ofte med meg to sjokoladebiter til Jon og meg til helgen. Mine favoritter er mørk sjokolade med appelsin, mørk sjokolade med pistasjmarsipan og mørk sjokolade med kaffe. Mmmm..

I dag har jeg fått meg en ny favoritt til fredagskosen
Sjokolade på pinne!!!

Av den kan du lett lage en knallgod kopp varm sjokolade!

 

   

 

Kok opp 1 kopp med melk
Jeg varmer melken med ett par biter chili. Da får du en ekstra god smak på kakaoen.
Plukk ut chilibitene og hell melken over i en god kopp.
Dypp oppi pinnen med sjokolade og la den smelte.

Nam- en liten bit av himmelriket på jord :-)

 

Passe sliten og shabby i sofan etter skole og trening.
Jeg koooste meg :-)

 

Never judge a book by its movie

Slik har min dag sett ut.

Det er så deilig med fine høstdager!
Når solen bestemmer seg for å besøke Bergen er det viktig å dra nytte av den.

Live your dream and share your passion

Jeg fant denne fine "plakaten" på en venns facebook side.
Måtte bare dele den med dere....

 Deilig ferie
Vi har hatt 4 deilige dager på Askøy i pinsen. Vi har vært mye ute i hagen, grillet, drømt oss bort og slappet skikkelig av. Data og TV ble byttet ut med bøker, blader og Donald :-)


   

Jeg tror svigers må ha en av en av de husene med nydeligst utsikt..Casper var veldig lykkelig!!! Første gang han har fått lov til å hoppe fritt på gresset.  Neida svigermor, han verken spiste på plantene dine, eller gravde i jorda  :-) 

 ... Spennende å utforske nye steder ...Han er ikke like happy i dag... Tilbake i byen igjen med MASSE flått. Jeg har fjernet tolv blodsugere fra han, og to fra meg selv. Jeg mistenker det sitter flere på lur i pelsen hans enda. Grrr... Jeg hater de insektene. 

Hipp hurra for oss!!!

I dag har vi vært gift i ett år :-)

Hipp hurra for oss. Det har vært et knallbra år med verdens beste mann!!!Vi startet dagen i dag med en deilig frokost før vi dro vi på motorsykkeltur og sightseeing i Bergen. Det er kjekkt å være turist i egen by av og til, iallefall når det er så fint vær ute.

Vi havnet på Hordamuseet for der var det viking- og middelalderdager. Utrolig morro. Hele gårdsplassen bak museet var gjort om til en gammeldags markedsplass med folk som var kledd ut som vikinger. De solgte smykker, mat etter oppskrifter fra vikingtiden, såper, honning med ulike smaker, vikingklær... You name it.

 På denne standen lagde de utrolig god mat!!!
Vi fikk en rett av masse linser og bønner, sammen med en slags brødlefse som de lagde på en varm stein... Oppå fikk vi hjemmelaget ost, hummus og olivenolje.

Ohlala, sååå godt!!! Jeg vil ha en til...

 

Slå av lysene i morgen du også!

I morgen kl. 20.30 må du huske å slå av alle lysene i hjemmet.
Hundrevis av millioner mennesker i 133 land i verden til å slå av lyset kl 20.30 sin lokale tid. Bli med å støtt Earth Hour, som er verdens største klimakampanje!!! 1260 landemerker og ikonbygg slukker lyset fra Davis Station i Antarktis til Victoria Falls i Zimbabwe. Eiffeltårnet i Paris, Operahuset i Sydney og Stortinget i Oslo skal også slukke lyset denne timen.

 Du kan være med på å vise at du er villig til å være med i kampen mot klimaendringene! 

Individer, samfunn, bedrifter og regjeringer går hver dag foran som forbilder i dannelsen av det som skal bli vår felles fremtid gjennom nye visjoner for en bærekraftig utvikling og med nye teknologier for å nå målet, sa Ban Ki-moon i dag. La oss derfor gå sammen i morgen for å feire vår felles målsetting om å ta vare på jorda og velferden til menneskene som lever her. La oss bruke de seksti minuttene i mørket til å hjelpe verden med å se lyset!

Les mer HER og meld deg på du også :-)

Bloggdate og klatring

I dag har jeg vært på kafè med min søte bloggvenninne Louise og kjæresten hennes Ole på kafè. Jeg har aldri møtt henne før, og jeg var egentlig ganske så nervøs. Uten grunn da- for de var jo kjempekoselige begge to :-) Morsomt å møte jenta bak bloggen jeg har lest i over ett år...

Nå har Jon og jeg klatret med noen venner i 3 timer. Puh, jeg tok i denne gangen og har endelig klart å komme meg opp rutene gradert til 5 uten å slite for mye. Weee!!! Vi liker fremgang :-) Styrke i overkroppen hjelper virkelig på klatringen selv om mye god teknikk ligger i beina.

 

En super uke med besøk


Lillesøsteren min Hanna har hatt vinterferie denne uken, og hun har vært på besøk siden onsdag. Det har vært en kjempekoselig uke med mye morro. Vi har stått mye på kjøkkenet denne uken. Vi har lagd hjemmelaget Granola, gelè og sjokolademousse fra bunnen av, sjokolade og pizza. Og Hanna disket opp med en deilig marmorkake til lørdagskosen...

 
  

 Vi har vært på en kjempefin skitur 

Vi har overført foto til lerret og malt fine bilder. Kunstneren Hanna in action

  

Det har vært shopping i byn og lunsj på kinarestaurant.
Vi har slappet av på sofan og sett koselige jentefilmer :-)


Uken har vært helt super den!!! Tusen, tusen takk for fine dager.
DU ER VERDENS BESTE :-)

christinestrening

christinestrening

34, Bergen

Hei. Jeg heter Christine, er gift og mamma til en gutt på snart 2 år. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber som gründer i egen bedrift med utetrening; www.christinestrening.com. Hos meg finner du effektive bootcamper og babybootcamper ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015 og fulldistanse ironman (Coastman) i august 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv