> Iherb.com (christinestrening)

Iherb.com

Nye iherb favoritter

Jeg har fått en del nye iherb favoritter :-)
Tenkte jeg skulle dele de med dere !

 

1. HealthSmart Foods sjokolader 

 

De smaker godt, og hver sjokolade er bare på 35 kcal. Perfekt når søtsuget melder seg på lesesalen :-) Selv synes jeg smaken "cookies and cream" er en klar vinner, men "peanut caramel chocolate" er også god

2. Go lean frokostblanding

God på smak, høy på fiber og høyt innhold av proteiner. Kjempegod!!!

4. Tørkede bær

 Nam på frokostblandinger med melk

Avalon organics dusjsåpe og Avalon Organics håndsåpe

           

"Sunn" dusjsåpe som lukter supergodt. De beste er de med lavendel lukt, men peppermynte er en god variasjon når man blir lei. Jeg er avhengig!


Woodstock Farms, Organic Pine Nuts

Pinjekjerner er kriminelt dyre i Norge! Her er en hel pose på 170 g for 70 kr

Proteinpulve, Chocolate Fudge BrownieProteinpulver med sjokoladesmak. Dette er et av de beste proteinpulverene jeg har testet. Et tips er å kjøre pulver, litt melk/ vann og litt espresso i en blender. Da blir shaken skikkelig kremete og god! NAM

 

Er du førstegangskunde på iherb.no kan du oppgi koden RUP345.
Da får du 5 dollar i avslag på din første bestilling. Det er hele frakten det :-)

Pakke fra iherb gir deilig lunsj :-)

I dag hentet jeg denne pakken på posten.
Deilige, sunne OG billige matvarer fra iherb.

Go lean frokostblanding
Utrolig god frokostblanding som er sukkerfri og har et høyt fiber- og proteininnhold

Crunchies tørket frukt og bær
Tørket frukt og bær uten sukker og tilsetningsstoffer. Jeg bestilte tørkede jordbær, blåbær og fruktmix. Disse var knallgode sammen med melk på "go lean" frokostblandingen.

Dette er en av de mest vellykkede pakkene fra iherb så langt :-)

Iherb.com er et genialt nettsted. Sinnsykt mye billigere enn her hjemme. Og de har frakt på bare $ 4. Bestiller du for under 200 kr slipper du å betale toll også. Bruk gjerne koden RUP 345 om du er førstegangsunde. Da får du $ 5 i rabatt på din første bestilling.

I`m in iherb heaven...

... For i dag fikk jeg to iherb pakker på døren.

Begge var med godteri!!! Sunt godteri... Det var faktisk jubel i heimen da jeg åpnet pakkene. Mannen min måtte bare smile i skjegget av meg :-) Perfekt timing siden jeg må slappe av i en uke etter operasjonen.

 
Her er det litt av hvert :-) Jeg skal ramse opp fra venstre hva jeg har anskaffet meg :-)

1. Organiske sitrondrops og  Organiske fruktdrops. Begge er fra Yummy earth. Dropsene er utrolig gode på smak, og det at de er sukkerfrie og uten kunstige tilsetningsstoffer gjør de bare enda bedre!!! Yummy earth har også kommet med sunne gummibjørner. Det må testes neste gang :-)

 
2. Stevia, mørk sjokolade. Jeg elsker stevia og har også stevia i smakene english toffee og vanilla creme. Jeg bruker ofte stevia i baking, som smaktilsetning i mager kesam eller i varm drikke. 2-3 dråper så har du en god smak uten mange kcal og kunstige tilsetningsstoffer.

3.Golden berries, incabær på norsk :-) Bærene er noen helt naturlige tørkede bær som er kjempegode og veldig sunne. De smaker faktisk som surt godteri !!! Gode å bruke i sunt godteri (elsker å dyppe de i hjemmelaget, mørk sjokolade) eller spise dem som de er når godterisuget melder seg :-) MÅ testes!!

4. Clif barene. Clif Kidz (vi kaller den for kaptain kids. Hmm... Why??). Enda en favoritt her i huset!!! Det er små og sunnere browniebarer. En bar inneholder 110 kcal og er fine å ha i vesken om man trenger et lite mellommåltid.  Så har vi Crunch granola bar white chocolate macademia nut. Disse har jeg ikke testet før, men jeg fikk veldig lyst til å smake de da jeg leste om den hos Tone. Hun har skrevet et bra innlegg om barene, så du kan lese mer om de på linken.

 
 6. Tire tread lakris. Kjempegode lakris, som ikke er spesielt sunne :-)
Også en fristelse jeg fant hos Tone.

 


Mmmm... Nå skal jeg kooose meg med en kaptain kidz og se en film.
Kinnet mitt er skikkelig hovent i dag (skulle lagt ut bilde, men det ser bare FOR teit ut !!!), så jeg har ingen planer om å forlate huset. Nå kan jeg rydde litt i "supermat skuffen" min så jeg kan få plass til alle de nye godbitene.

Iherb.com er et genialt sted. Sinnsykt mye billigere enn her hjemme. Og de har frakt på bare $ 4. Bestiller du for under 200 kr slipper du å betale toll også. Bruk gjerne koden RUP 345 om du er førstegangsunde. Da får du $ 5 i rabatt på din første bestilling.

Ny iherb favoritt

I dag kunne jeg gå på postkontoret og hente en ny ladning fra iherb.com.
Hipp hurra!!! Bursdag og jul på samme dag :-)
Og o`lala, jeg har jammen fått meg en ny iherb -supermatfavoritt.

 

Tart cherry

I følge super-nature er Tart cherry supernæring for immunforsvaret!
De ville Montmorency Tart Kirsebærene er muligens naturens mest næringsrike konsentrerte mat som inneholder et stort utvalg av kraftige antioksidanter som ikke kan måles med noen andre frukter.

Pure Planet Tart Cherry har en deilig og naturlig smak av friske kirsebær. Den kan brukes for vitalitet, velvære, styrke immunforsvaret, lette betennelser, for økt restitusjon, bedre søvnkvalitet og stressmestring. Tart Cherry er proppfull av antocyaner som er et av naturens mest effektive antioxydanter som også finnes i blåbær. Den kan blandt annet brukes i smoothies. Du kan også blande den med vann og drikke den som leskedrikk.

For denne skjønnheten betalte jeg 145 kr, mens på helsekosten må man ut med 469 kr for akurat den samme flaska... Jeg er så glad for iherb!!!!

HER finner du en billigere variant...

 

 

Jeg bestilte også Yogite med lakris og mintsmak.
Mmm... Gleder meg til å smake :-)

 

 

Dersom du er førstegangskunde på iherb.com kan du bruke koden RUP345 så får du $ 5 i avslag på din første bestilling :-)

 

MINE iherb favoritter

Nå har jeg vært i "supermatverden" i godt over 3 mnd. og føler jeg begynner å få taket i de ulike supermatvarene. Jeg begynner faktisk å kjenne en forskjell i kroppen min etter at jeg begynte å tilføre supermat til mitt daglige kosthold (har du ikke fått med deg hva supermat er så kan du lese mer om temaet HER). Jeg nevner økt energinivå, større glede i hverdagen, min ustabile mage funerer veldig bra, jeg har fått finere hud og skikkelig matglede!!!Jeg er også utrolig glad for at jeg har oppdaget iherb. Hadde det ikke vært for den amerikanske nettsiden hadde jeg ALDRI hatt råd til alle de sunne og skjønne favorittene mine. Norsk helsekost er urimelig dyrt mens iherb er et rimelig alternativ- med porto på kun 4 dollar. Om du bestiller på iherb for under 200 kr slipper du å fortolle varene (portoen kommer utenom). Se valutakalkulator HER.

Etter ganske mye nettshopping har jeg kommet frem til mine absolutte favoritter, og vil dele de med dere.

  1. Spirulina
  2. Hvetegress
  3. Aloe vera 40 x

Disse 3 inngår i min daglige grønne og skjønne drikk. Les mer om disse 3 godbitene HER. Jeg har i en periode vært ganske energifattig, og etter at jeg begynte med denne drikken merker jeg stor forskjelll. Utrolig deilig. Jeg var i utgangspunktet VELDIG skeptisk til spirulina, men etter at jeg fant ut at både WHO og FN har godkjent algen som kostilskudd også for barn ble jeg betrygget. Jeg hadde heller ikke noe tro på at det skulle ha noe virkning- men det har det. Det er faktisk sånn at min mann også vil teste det ut...

Drikk deg grønn

4. Acai

Bærene er stappfulle av antioksidanter og motvirker tidlig aldring (hipp hurra). Açai er rik på essensielle fettsyrer, kostfiber og fytosteroler, som virker i synergi og er gunstig for kolesterolet, hjerte/kar og fordøyelsessystemet. Bra for å holde huden ung, samtidig som du reduserer risikoen for livsstilssykdommer. 

Kjempegod oppi smoothies.

5.  Kakaonibs
6. Raw kakaopulver.

Tenk at sjokolade kan være sunt!!! Vi har blitt fortalt at mørk sjokolade er sunt. Men den sjokoladen vi finner i butikkhyllene er ofte med sukker, og varmet over 40 grader slik at mange av de gode virkestoffene forsvinner i prosessen. Både raw kakaopulver og kakaonibs er 100% sjokolade og er ikke varmebehandlet over 40 grader. Kakaonibs er et MUST oppå smoothies og hjemmelaget sorbetis. Les mer om godbitene HER

7. Yaconsirup
Denne er jeg blitt AVHENGIG av. Desverre er den skikkelig populær på iherb og er alt for ofte utsolgt...

Yaconsirup kan brukes istedet for sirup, honning, karamellsaus, som søting i sjokolade, te osv. Den smaker SÅ godt. Og blander du den med noen dråper Stevia English Toffee smaker det skikkelig karamell! Kjempegodt over frokostblandinger... Og i hjemmelagde karameller. Yaconsirup er laget av yaconroten og har veldig lav GI (5). Den tas faktisk ikke opp i kroppen...

Som sagt slipper du å fortolle varene om du bestller for under 200 kr (portoen kommer utenom). Jeg pleier å bestille så nærme 200 kr som mulig og har 2 favoritter som jeg pleier å fylle pakkene med om jeg er litt under 200 lappen.

1. Organisk sjokolade brownies 

Helt naturlig- uten kunstige tilsetningsstoffer eller sukker. Heller ikke agavesirup som ikke er den beste søtningen... Smaker veldig godt. Perfekt om man er godterisugen i ukedagene eller etter trening.

  

2. Organiske frukt slikkepinner

Perfekt til de små :-) OG de store. Sunn slikkepinne er vel ikke feil???

Om du er førstegangskunde på iherb.com kan du bruke koden RUP 345 så får du $ 5 i rabatt på din første bestilling. Det er hele frakten det... Og litt til :-)

Jeg har forresten give away på supermaten maca nå . Meld deg på du også. Trykk HER for å komme til innlegget.

Pakke i posten

Tam, tam... Se hva som kom i posten i dag :-)
Den første av de tre pakkene jeg venter fra iherb.

Kokosmel er et usøtet, kalorifattig, glutenfitt mel. Det er en fin kilde til kostfiber og mange viktige næringsstoffer. På grunn av at kokosmel inneholder så mye fiber er det veldig bra for å regulere magen. Det sies at fiberet renser invollene og gir deg bedre motstandskraft og vitalitet.  

Kokosmel er et godt glutenfritt alternativ, og gir i tillegg en god og mild smak av kokos. Veldig godt i havregrynsgrøt. Nam!!! Melet er naturlig søtt, derfor kan du bake med mindre sukker. Kokosmel har et høyt innhold av kostfiber (ca. 38%) og protein (ca. 19% og alle 8 essensielle aminosyrene). Du kan derfor også bruke Kokosmel som kosttilskudd ? som en ekstra kilde til fiber i yoghurt eller i frokostblandinger eller lage deg en proteinsmoothie.

Usøtet kokos til godterikuler...

Spirulina. Spirulina inneholder 10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter, 50 ganger mer jern enn spinat, 10 ganger mer kalsium enn melk, 5 ganger mer klorofyll enn grønne blader og 3 ganger mer protein enn fisk. Spirulina inneholder dessuten vitamin B12, magnesium, enzymer og verdifulle fettsyrer. Spirulina inneholder en svært høy konsentrasjon av næringsstoffer. Det er lettfordøyelig og stappfull av antioksidanter. Proteininnholdet i spirulina er hele 62%. Proteintilskuddet kan være nyttig både for kroppsbyggere og for idrettsutøvere med behov for ekstra utholdenhet, og kan bidra til økt restitusjon etter trening.

Gleder meg til de 2 andre pakkene dukker opp
Og husk... Om du er førstegangskunde og oppgir koden RUP 345 får du $ 5 i rabatt ved din første bestilling.

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits