januar 2012

Ny pers

Jeg fikk en skikkelig bra første treningsøkt på Fuerteventura!

Etter en lang oppvarming i benkpress løftet jeg 40 kg 10 reps!!!
Sist gang jeg hadde 40 kg klarte jeg bare 7 reps. Da måtte jeg selvsagt teste med 50 kg også! 
Og jammen meg klarte jeg 2 reps helt alene, og 2 reps til med bare litt hjelp!!!
Altså nesten 3-4 reps med 50 kg.


Weee...
Skikkelig gøy med ny pers igjen. Og det til tross for at jeg bare trener styrke 2-3 ganger i uken for tiden.
Ny motivasjon :-) Det hadde vært SÅ kjekkt med 60 kg benk innen sommeren

 

Road trip på Fuerteventura

På lørdag var kroppene våre skikkelig stive og støle etter mange timers trening.
Vi tok oss en treningsfri dag, leide en søt liden bil og tok oss en road trip for å se hele Fuerteventura

Vi startet med shopping i Puerto del Rosario.
Etter 3 timer butikk traskng endte vi opp med en trenings t-skjorte hver! Ikke store greiene.

Så kjørte vi helt nord på øyen- til vakre playa del Corralejo.

Nydelig område!Her var det laaaange strender og knall blått hav! Etter litt sand mellom tærne og vind i håret satte vi oss i bilen og kjørte over fjellet- innenlands.
... Og vi stoppet på mange fine utkikkspunkter

Jon speider over neste stopp- i en liten landsby mellom fjellene.Denne landsbyen var så søt <3
Så søt at jeg glemte å ta bilder av alle de fine brosteinsgatene og småhusene :-)

Vi avsluttet kjøreturen vår sør på øya, og vi kom frem dit ved solnedgangSør på Fuerteventura kalles Jandiahalvøya og vi leste etter den fine road tripen vår at
halvøya kalles "Nordens Blue Hawaii". Her var det laaaange og fine strender og knallblått hav.

Vi skulle ha kommet her tidligere slik at vi kunne fått sett enda mer!
Sukk! Det ble iallefall en helt super dag!!!

Deilig treningsreise

Nå er jeg hjemme igjen etter en fantastisk uke på Fuerteventura!

Jeg tenkte å dele litt fra turen vår med dere de neste dagene.
Jeg begynner med noen bilder av området til hotellet :-)

Las Playitas er et av de beste hotellene jeg har vært på noen sinne. 

Alt dere ser på bildet her hører til hotellet. Et digert område altså :-) De hadde alt en treningsentusiast kan ønske seg; gode aerobictimer, spinningtimer, styrkesal, yoga, pilates, digert svømmebasseng, sandvolleyballbaner, tennisbaner... You name it :-)VELDIG deilig å trene ute i solen!!!

Vi måtte selvfølgelig gå en fjelltur også! vi gikk over fjellet på det første bildet.
En superfin tur til nabobyen Gran Tarajal.Hele turen var... brun- ingen blomster eller trær i sikte. En skikkelig ørkenøy!

Vi trente vel to til tre timer dagen hele uken.
Resten av tiden slappet vi av med en god bok, lunsj med fin utsikt fra terassen og turer i området.... eller ved hotellets flotte "ikke-trening-basseng"
Her er det jeg som speider utover havet. Deilig! Å speide altså ;-)Vi må tilbake til las Payitas en gang.

For meg var ferie med treningsfasiliteter PERFEKT! God og sunn mat ved frokost- og middagsbuffeen og supre treningsfasiliteter ga forholdene til rette for den perfekte ferie- eller treningsleir. Dere må ta turen hit en gang!!!

Du kan se video her

Gode minner

... Jeg har gode minner fra "Norge på langs" turen min.Det jeg sitter igjen med av minner er utrolig bekymringsfrie dager og en stor taknemlighet for at jeg fikk lov til å vere på tur så lenge. En hel måned i naturen- sammenhengende! De aller beste minnene jeg sitter igjen med er blandt annet de utrolig flotte menneskene jeg møtte på turen.

... Jeg opplevde å bli hjupet så mange ganger.

Folk var skikkelig åpne og tok kontakt med meg; de lurte nok på hva jeg gjorde med en så oppakket sykkel helt alene. Da sykkelen min fikk tekniske problemer stilte folk opp og ville bidra med det de kunne. Tenkt å åpne sykkelbutikken på en søndag midt i juli bare for å hjelpe meg med å fikse et røket kjede! Og at en helt vanlig mann ville demontere sin egen sykkel for å gi meg sykkelkjedet sitt...Mange åpnet hjemmet sitt og inviterte meg på middag og overnatting. Er ikke det utrolig, så vet ikke jeg... En god seng og dusj var ubeskrivelig godt. Og så hyggelig å møte vennlige mennesker, og få lov til å dele turopplevelser. 

Så tusen, tusen takk til alle vennlige mennesker jeg møtte på veien.
Takk for god hjelp
Takk for selskap og oppmuntring!
... Jeg er evig taknemlig

Er det noen av dere som følger bloggen min fortsatt?Enda et stort minne var da far syklet siste dagsetappe inn til Lindesnes med meg.
Jeg var så sliten, men samtidig trist over at turen min var på vei mot slutten. Da var det godt med hyggelig selskap og oppmuntrende ord. Og ikke minst- en hjelperytter som kunne gi ly for den sterke motvinden.... Og mamma, bestemor, tante og onkel som sto ved fyret med Norske flagg og champagne!
En sånn god velkomstkomite var gull <3 Jeg er så glad i dere!Jeg vil ta turen en gang til...
... Men da vil jeg Norge på langs.

Jeg savner juli- hjemmet mitt!... Og det er ikke rart- med DEN fine utsikten jeg så ofte hadde.
Jeg elsker å stå opp til den vakre naturen- hvor en dag med litt slit venter på meg.FOR EN DAG

Åååå, jeg lever for slike fine dager!Jeg tok en pause i oppgaveskrivingen midt på dagen i dag. Mannen hadde fri, og vi pakket skiene og kjørte til Kvamskogen for å besøke min elskede snø!!! Man kan ikke be om en bedre skidag enn hva det har vært i dag. SRÅLENDE sol og god snø. Lykke i hjertet :-)
Vi gikk fra Kvamsskogen skisenter til Mjødalen. En fin liten rusletur opp til bunnen av flotte Såta. Vi rakk ikke den flotte fjelltoppen før solen gikk ned... Men skituren til bunnen av dalen var nydelig <3Kaldt da de varme solstrålene bestemte seg for å gjemme seg bak fjelltoppene, og ikke lengre kunne varme kroppene våre. Glimrende anledning til å få pulsen opp ved å øve på prosjektet
"Christine skal bli god til å skøyte"

 

Etter slike gode turer blir vi i så godt humør! Alltid mye latter og fjas i bilen på vei hjem!
Akk, jeg ser frem til neste ukes skitur :-)

 

Nyttår på fjellet

Det har vært så deilig å feire rolig nyttår på fjellet! Jeg elsker å slappe av fra byens mas og kjas. Og så var det helt supert å besøke snøen igjen <3

Vi har gått tre fine skiturer.


 Vi slappet av med beina høyt hevet inne i hytta. Vi har både lest bøker, spilt jatzy og oppsummert året som gikk. Det er så morro å snakke om årets høydepunkter. Så har vi snakket om hvordan vi vil at 2012 skal bli :-) Jeg har stor tro på at året skal bli enda bedre en det 2011 var.

Jeg har veldig mye energi i kroppen, så etter litt innekos måtte vi ut i snøen igjen- i mørket. Vi gikk kveldstur med hodelykter og truger. Veldg koselig!

Ja, så har vi selvfølgelig lekt oss med raketter og sterneskudd

 

Jeg håper dere også har hatt en fin nyttårsfeiring.
GODT NYTTÅR :-) Jeg ønsker dere alt godt for 2012

 

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits