februar 2012

Nye iherb favoritter

Jeg har fått en del nye iherb favoritter :-)
Tenkte jeg skulle dele de med dere !

 

1. HealthSmart Foods sjokolader 

 

De smaker godt, og hver sjokolade er bare på 35 kcal. Perfekt når søtsuget melder seg på lesesalen :-) Selv synes jeg smaken "cookies and cream" er en klar vinner, men "peanut caramel chocolate" er også god

2. Go lean frokostblanding

God på smak, høy på fiber og høyt innhold av proteiner. Kjempegod!!!

4. Tørkede bær

 



Nam på frokostblandinger med melk

Avalon organics dusjsåpe og Avalon Organics håndsåpe

           

"Sunn" dusjsåpe som lukter supergodt. De beste er de med lavendel lukt, men peppermynte er en god variasjon når man blir lei. Jeg er avhengig!


Woodstock Farms, Organic Pine Nuts

Pinjekjerner er kriminelt dyre i Norge! Her er en hel pose på 170 g for 70 kr

Proteinpulve, Chocolate Fudge Brownie



Proteinpulver med sjokoladesmak. Dette er et av de beste proteinpulverene jeg har testet. Et tips er å kjøre pulver, litt melk/ vann og litt espresso i en blender. Da blir shaken skikkelig kremete og god! NAM

 

Er du førstegangskunde på iherb.no kan du oppgi koden RUP345.
Da får du 5 dollar i avslag på din første bestilling. Det er hele frakten det :-)

Bjørnebærmousse

 

Ååå, denne desserten MÅ du lage en dag. Den er bare best! 
Mussen er skikkelig frisk på smak og ganske så sunn også :-) Kan det bli bedre?

Bjørnebærmousse

  • 5 plater gelatin
  • 1/2 dl kokende vann
  • 500 g friske eller fryste bjørnebær
  • 2-3 ss fruktose
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 dl lettrømme
  • 2 eggehviter


Saus

  • 4 ss avsilt yoghurt
  • 1-2 ts fruktose
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 liten potte frisk mynte



1. Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 5 - 10 minutter. Klem så vannet godt ut og smelt dem i det kokende vannet.
2. Mos 400 g av bjørnebærene og sil steinene fra. Tilsett  fruktose, vaniljesukker og lettrømme.
3. Stivpisk eggehvitene og rør dem forsiktig inn. Ha i gelatin og resten av bjørnebærene.
4. Fordel moussen i fire porsjonsglass eller i en stor bolle. Avkjøl moussen før servering.
5. Kjør yoghurt, fruktose, vaniljesukker og mynten med stilker i en food processor til en glatt, fin grønn saus. Server moussen med myntesausen.      


                 

Oppskriften er hentet fra kokeboken "Naturlig slank" av Fedon Lindberg.
Kokeboken er favorittkokeboken vår. SÅ mange gode oppskrifter. Den kan anbefales :-)

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits