april 2012

Deilig Salma lunsj

Mmm...
Er du glad i Salmalaks kommer du til å elske denne lunsjen
- eller middag om du vil :-)

  • Salmalaks
  • dampede asparges
  • Sukkererter
  • Pinjekjerner

Dette var super godt!!! Manglet kanskje litt saus eller no i den dur.
Neste gang skal jeg helle over en skvett med soya saus. Mmm

Jeg har blitt mamma- til en isbjørn!

Er du glad i dyr?
Da bør du besøke hjemmesidene til WWF (www.wwf.no).
Der er det mange gode og nyttige artikler om dyrevern... OG om et bærekraftig miljø.Det inspirerer.

I dag er jeg blitt en stolt mamma-
Jeg har nemlig adoptert en isbjørn på Arktis!Jeg så nettop en dokumentar om at klimaendringene fører til rask smelting av Nordpolen. Siden år 2.000 har is tilsvarende over 5 ganger Norges areal smeltet bort og utviklingen går alarmerende fort. Isbjørnen er spesial­tilpasset et liv på isen, og er avhengig av isen for å jakte. Når isen forsvinner, blir det stadig vanskeligere for isbjørnen å finne mat. Forskning viser at antall isbjørner i verden kan være redusert med hele to tredeler innen år 2050. Og den største trusselen mot isbjørnen er global oppvarming og issmelting i ArktisDe stakars isbjørnene er ofte langt ute på kanten av isen når den smelter fra kontinentet... Og isbjørnen merker ikke at den flyter fra land før den er såpass langt borte at den ikke finner veien tilbake! Dermed prøver de å legge på svøm mot land- men veldig mange når ikke frem før de blir utslitt og drukner!Ved å adoptere en isbjørn kan bidraget mitt være med på å bremse klimaendringer og bevare isbjørnens leveområder i Arktis! Bidrager går til WWF sitt arbeid for en levende planet, for å bremse klimaendringene og redde Jordens truede dyrearter og naturtyper.Jeg oppfordrer deg om å gå inn på WWF.no og lese om alt det gode arbeidet de gjør.
Kanskje du også finner deg en hjertesak?

 

GRATULERER :-)

Jeg må skryte av min gode venn Tonje igjen!!!
I helgen gikk hun sin første proffkamp i Roma- og vant!!!

HURRA, gratulerer :-)

Her er artikkelen fra nrk- hentet her: http://www.nrk.no/sport/1.8073450

30-åringen fra Bergen lørdag kveld tittelkampen mot italienske Federica Bozzura i Roma.

Var som en rus da jeg skjønte det

Sørlie er en av Norges fremste utøvere i amatør-kickboksing, og er fire ganger verdensmester og den eneste i verden med VM-gull i lett-, semi- og fullkontakt kickboksing.

Sent i går kveld ble hun også verdensmester som proff.

Det var en helt intens følelse akkurat da jeg fikk lest opp resultatet. Da slipper det noe i deg, som man har gått og båret på lenge. Der og da var det nesten som en liten rus når det gikk opp for meg at det var ekte, sier Sørlie til NRK.no søndag morgen.

Sørlie vant kampen på poeng etter å ha gått alle ti rundene. Hun vant til slutt 2-1 mot hjemmehåpet Bozzura. Til stede var rundt 2500 tilskuere.

Første proffkamp av norsk kvinne

Helgens kamp var den første proffkampen en norsk kvinne gjennomfører, og det endte altså på best mulig måte. Sørlie har møtt Bozzura to ganger før som amatør, og de har begge vunnet hver sin gang.

Tonje Sørlie og trenere (Foto: André Moen)

NYTT BELTE: Sørlie poserer med beltet, sammen med trener Thomas Kristiansen (t.h.) og hjelpetrener Terje Arildsen.

Foto: André Moen

Sørlie var på alle måter på bortebane i lørdagens proffoppgjør. Da hun entret ringen var det til piping fra mange av de fremmøtte tilskuere, uten at nordmannen lot seg påvirke.

Halvparten klappet høflig, mens resten pep på meg. Heldigvis var jeg veldig forberedt på det, og det er jeg glad for. Det prellet bare av på meg, sier Sørlie til NRK.

Helt rått av Tonje

Etter den lange kampen gav den italienske dommeren sitt poeng til Bozzura, mens Sørlie fikk poenget fra de to andre dommerne.

Resultatet 2-1 er kanskje litt misvisende. Jeg tror den italienske dommeren hadde bestemt seg på forhånd, og jeg visste det var de to andre dommerne jeg måtte overbevise.

Promotør og manager André Moen skryter stort av 30-åringen fra Bergen, i det han beskriver som en kamp mellom verdens to beste kickboksere i 56 kilosklassen.

Jeg vil beskrive kampen som kontrollert og helt rå fra Tonjes side. Hun hadde en vanvittig selvtillit og kontroll, og da hun gikk inn i ringen så man at hun hadde bestemt seg. Motstanderen var tydelig nervøs og preget, mens Tonje bare smilte tilbake til publikum som pep på henne, sier han.

Tonje Sørlie i proffkamp (Foto: André Moen)

SEIERSGLIS: Tonje Sørlie smiler etter å ha fått inn en treff på Bozzura.

Foto: André Moen

Jeg kom, jeg så, jeg vant

Veni, vidi, vici ... Jeg kom, jeg så, jeg vant, skriver Sørlie selv på sin egen blogg i natt.

Tonje Sørlie er også kjent som en av deltakerne i TV-serien «Norge beste fighter».

Verdensmesteren flyr tilbake til Bergen søndag rett tilbake til hverdagen og jobben som miljøterapeut.

Nå er det bare søvn som står i hodet mitt, etter lite søvn i natt og en lang reise for meg. Jeg skal rett på nattevakt, så det blir nok ingen spesiell markering, sier hun.

Tapas

mmmm...
Fine kvelden <3


 

*Lykkelig*

Av og til spør jeg meg selv om... Hva er meningen med livet egentlig?
Det spørsmålet svarer seg selv når jeg får lov til å gå tur på fine dager som dette!

Da er det frisk luft i ansiktet, roser i kinnene og latteren sitter skikkelig løst.
I fjellet er jeg LYKKELIG... Tvers gjennom :-)

I kveld gikk turen til Såta- fra Furedalen
(her står jeg på samme sted som på bildet på headeren).
En veldig, veldig fin rundtur med nydelig utsikt

Vi dro til fjells rett etter jobb i dag- så vi kom i gang litt sent.
For å nå tilbake til bilen før solen forsvant måtte vi gå litt fort :-)

Når vi går skiturer med litt tempo er det så digg med musikk på ørene og tråkke avgårde!*Fine, fine fjellet*
*Og fine, fine sola*

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits