april 2013

VI VOKSER

Nå vokser vi i rekordtempo
... Jeg føler jeg ser annerledes ut i speilet for hver uke som går!


Uke 26 pluss 5 dager.
LIVET ER HÆRLIG

Åååå, det er så deilig med sol
... og utetrening. Det er det som gjør kroppen min glad!I dag har vi har gått oss en lang fjelltur. Jeg har blitt hektet på Kulturløypa som ligger innerst i Svartediket (tusen takk for tips, Nina). Det er en flott tur på rett over en mil på skogsbunn og tomme stier; et sted hvor jeg virkelig finner roen. Anbefales :-D

 

Smil fra en våryr Christine

LEILIGHETEN TIL SALGS

Nå ligger den fine leiligheten vår ute til salgs på finn.no
Du kan se annonsen og flere bilder HER.

Det er så koselig her nå som vi har ryddet så fint at jeg får nesten lyst til å bli værende her likevel. Leiligheten er super, men vi er klare for å flytte lengre bort fra byen.

I morgen er det visning, og jeg håper det kommer mange folk :-)

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits