april 2015

ÅRETS VERSTE TRENINGSØKT

Du vet de dagene der en våkner og ikke vil noen ting?
Jepp, det er en SÅNN dag i dag.Mannen og jeg bestemte oss for å finne på ting med mini hver for oss slik at begge får litt egentid i dag. Da de pakket sekken i dag tidlig så jeg frem til noen timer på sofaen, godisrester fra i går og en god film på TV. Vi småpratet litt da vi pakket gutta ut av huset.

Jeg: "Jeg burde egentlig ta meg en sykkeløkt"
Mannen: "Ja, det burde du"
Jeg: "ååå, det var feil svar. Jeg vil bare ligge på sofan og se på TV"
Mannen: "Da gjør du det"
Jeg: "Det ville du ikke sagt dersom du var coachen min"
Mannen: "Nei, kom deg ut på sykkeltur"

Mannen min er for øvrig verdens beste personlige trener. Han har tatt årevis med idrettsfag, og det meste jeg kan om trening har jeg lært av han. Etter en rolig sykkeløkt på 4 mil på fredag, og en rolig 5 km løpetur i går var det absolutt det fornuftige å dra ut på trening. Fornuften vant i dag også.


På hjul med mannen tidligere denne uken. Full av gjørme ja

Jeg skulle ønske jeg kunne skrive et sprudlende innlegg om hvor utrolig deilig det var å trene ute, i frisk luft da jeg først hadde seiret over dørstokkmilen. Men da ville jeg servert en saftig løgn. Dagens økt ble rett og slett årets verste treningsøkt.

Jeg syklet av gårde mens jeg så at himmelen bare ble mørkere for hver meter jeg tråkket. Så åpnet himmelen seg, og tidenes kraftigste haggelbyge dukket opp. Jeg syklet videre, og kunne bare se noen få meter foran meg siden haggelkuler på størrelse med tennisballer (i alle fall erter) pisket meg i ansiktet. Etter 15 km valgte jeg å snu. Jeg syklet inn i en ny regnbyge, og søledammene bygget seg opp rundt meg. Jeg var kald og gjennomvåt. En buss valgte å kjøre forbi meg i den største vanndammen av de alle, og hele dammen endte oppå meg. Jeg fikk lyst til å HYLE, and so I did. Jeg tenkte at jeg skulle ønske jeg var en gymrotte, og jeg sendte noen stygge gloser i retning av mannen min (som for øvrig befant seg på Sotra i solskinn. Han visste nok ikke en gang noe om elendigheten jeg befant meg i. Jeg så for meg at han nok uansett bare ville si noe a la "jaja, det slikt som gjør deg sterkere, konen").Etter 5 km kom en ny haggelbyge, som ikke kan kalles byge (den stoppet nemlig aldri): Så begynte det å lyne og tordne. Jeg begynte å fantasere om å bli truffet av lynet, og tenkte at jeg var glad jeg i alle fall hadde fått skrevet på facebook i dag tidlig at jeg ønsker å donere bort organene mine. Veiene ble helt hvite, og jeg syklet rolig de siste 10 km hjem til varmen.

Jeg kom meg forresten hjem akkurat da solen dukket opp igjen. Typisk... Og det ser ut til at jeg får beholde organene mine for meg selv en stund til. Flaks!
Etter en varm dusj kan jeg bare skryte av 3 mil i dag (planen var 7). Men jeg kan i alle fall si meg fornøyd med at jeg har syklet 15 mil til sammen denne uken, svømt 5.000 meter, løpt 5 km og trent litt styrke. Og jeg slapp også å trykke i meg godis i dag tidlig, og nå smaker sofa, lunsj og smoothie SÅ mye bedre.

Jeg fikk forresten nettopp melding fra mannen min.

Mannen: "Vi kjørte inn i en heftig byge. Hvordan gikk det med deg?"
Jeg: "Jeg syklet også inn i en byge, som ikke var en byge. Haggel, lyn og torden og gjennomvåte klær; dette var årets verste treningsøkt"
Mannen: "Uffda, høres vått og kaldt ut. En økt for ekte tøffinger"

... Jepp, what doesn't kill you makes you stronger


Bilde fra BA i dag

OPPSKRIFT PÅ SUPERDRIKK

Jeg stikker en kort tur innom for å dele en herlig oppskrift
på en skikkelig superdrikk med dere.

Chia frescaChia fresca er en drikk jeg bare elsker

... Den er så forfriskende både før/ etter trening og i sommervarmen. Jeg hadde nesten glemt den ut til den dukket opp i teksten i boken jeg ikke klarer å legge fra meg; "Født til å løpe". Chia fresca er visstnok en superdrikk som løpefolket Tarahumaraene benytter seg av, og drikken skal visst gi uante krefter.

Hm, kanskje det var dette jeg skulle ta med meg på halv ironman og fulldistanse ironman i sommer...!?

 

Til ett stort glass chia fresca:

Bland sammen 1 ss chia frø og 1 dl vann.
La det hvile i kjøleskap i ca. 15 min til det blir en slags gelèmasse, 
Rør om ett par ganger under veis.

Tilsett så
Saften fra 1/2 sitron eller 1/2 lime
1 ss lønnesirup
2 dl vann

Rør godt om og nyt drikken kald i ett fint glass.Nå skal jeg pakke på meg masse klær og dra ut på langtur på sykkel i kulden. Vi skal i familieselskap, og jeg skal sykle en lang omvei ut til Askøy slik at jeg får ca. 6 mil i beina før helgen mens mann og barn kjører etter i bil. Det blir en herlig start på påskehelgen :-)

Ha en super påske
- Smil fra Christine - 

TREN MED MEG

Nå er endelig våren virkelig på vei
... og vi er på vei inn i en fantastisk utetreningssesong.Jeg starter flere nye kurs uken etter påske som varer mot sommeren.

Alle treningene foregår i små grupper utendørs, med tett oppfølging. Treningene inneholder både oppvarming i form av lek og latter, styrketrening og konsidjsonstrening. Treningene er for ALLE; øvelsene kan enkelt tilpasses ditt formnivå. Bli med på trening i små grupper med tett oppfølging, og opplev fantastisk samhold og supre resultater i frisk luft. Jeg har dagbootcamper, kveldsbootcamper, baby bootcamper, matkurs og personlig trening en til en ulike steder i Bergen. Bli med da vel.

Her er en oversikt over nye kurs etter påske:- Mandag 13. april ved Tveitevannet/ Sletten:

  • Baby bootcamp kl. 10.00. 8 treninger, 1500 kr
  • Intervalltreninger kl. 18.00. 4 treninger, 800 kr
  • Kveldsbootcamp kl. 19.15. 7 treninger, 1200 kr

 

- Mandag 13. april ved Skjoldstølen:

  • Baby bootcamp kl. 12.00. 8 treninger, 1500 kr

 

- Tirsdager ved Liavatnet/ Åsane 

  • Baby bootcamp kl. 11.00. 8 treninger 1500 kr

 

- Torsdag april ved Skansemyren:

  • Baby bootcamp kl. 11.00. 6 treninger, 1100 kr

 

- Fredag 10. april ved Bergenshallen/ Sletten

  • Dagbootcamp kl. 10.00. 8 treninger 1500 kr.

 

- Sunt godterikurs:

  • Fredag 10 april kl. 13.00. 500 kr

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mer info om meg; www.christinestrening.com
Påmelding/ Spørsmål: christinelystrup@gmail.com

 

 

#christinestrening #barseltreningbergen #babybootcampbergen #utetreningbergen #bootcampbergen

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits