august 2012

What a day!!!

Livet er så fint når det er sol ute, og hele dagen er åpen.
Det er enda bedre når man har gode venner å dele dagen med.

I dag har jeg vært med Alma min på Jazzbar. Hun er bare 21 år, men likevel digger jeg å være med henne. Ei kreativ jente som sprer glede er hun.

Jeg gikk rett derfra og møtte barndomsvenninna mi Janne. Hun har vært bestevenninna mi siden jeg var 2 år, og det er fortsatt helt knall hver gang vi møtes.

Vi var på Jonoe og spiste sushi, og der var det jammen god mat!!! Stedet kan anbefales altså.
Vi spiste til og med dessert

- sjokoladefondanten var ikke dårligere enn sushien.Jeg er sprengmett- og veeeldig fornøyd med dagen :-)
Sukk, jeg vil ta med meg alle de gode Oslovennene mine tilbake til Bergen igjen!

Hjemmelagde karameller

Jeg har skrevet om disse karamellene for lenge siden, men jeg bare må få tipse om de igjen. De er så vanvittig gode!!! Og ganske sunne. Dette er det første på godisfronten jeg skal lage når jeg er tilbake til mitt eget kjøkken igjen :-)Den magiske oppskriften er som følger:

50 gram raspet kakaosmør
1 ss extra virgin kokosolje
50 gram yacon sirup

Disse to blandes og smeltes på lav varme.Det bør ikke overstige 40 grader- da mister du de gode egenskapene med rå kakaosmør. Tilsett så yaconsirup og sikt inn resten

2 ss yacon pulver
2 ss lucuma
2 ss mesquite
3 ts lakrisrotpulver.
3 ts anispulver

Bland sammen alt det tørre og spe inn i i det smeltede kakaosmørmassen. Da unngår du udelikate fettkanter på karamellene. Legg i former. Etter 20 min i frysen er de spiseklare.

OG SÅ UTROLIG GODE!!! Nam!!!Oppskriften er fra bloggen til  Tone

Husk at om du er førstegangskunde på iherb.com kan du bruke koden RUP 345 så får du 5 doller i avslag på din første bestilling.

NY PERS

Endelig!!!

Jeg har ikke turd å løfte over 80 kg i markløft før, og har pleid å trene med 70- 75 kg i øvelsen 4- 8 reps x4. Jeg har vært redd for at teknikken min ikke er bra nok, at jeg ikke skal klare å holde spennet i ryggen eller at knærna mine skal trøble seg. I går på trening planla jeg å løfte 75 kg 4x4 i markløft. Jeg la på vekter og løftet 4 reps, og jeg syntes det var så ufattelig tungt... Jeg gikk videre på bulgarske utfall, og da jeg kom tilbake til markløften skulle Silje Mariela hjelpe meg å legge på vekter. Jeg sa at jeg skulle løfte med 75 kg, og jeg la på samme vekt som forrige serie. Så sa Silje Mariela at "dette blir jo 85 kg". Ha, ha. Ikke rart det var tyngre enn vanlig. Og dermed har jeg satt ny pers :-)

På søndag skal vi ha makseøkt- det blir spennende.

Meeen, jeg kjenner det faktisk i korsryggen i dag. Kjærnemuskulatren min er visstnok ikke så sterk som beina. Det er jo dette fysioen min har mast om i 6 mnd også ;-) Det har kommet seg, men jeg har fortsatt masse å gå på! Jeg håper uansett ryggen er klar igjen til søndag.

Ekte turister!

Det er skikkelig kos med Islandbesøk.
Vi har ikke sett hverandre på 6 år, men likevel er alt som før!!! Love it. 

Vi har vært flittige turister i Oslo city disse to dagene.


Jeg har en iboende klatretrang, og må liksom komme meg på toppen av det ene og det andre...


I går lekte oss gjennom Karl Johan og endte opp på Akershus festning, for der hadde ikke Maria vært før. Det er egentlig veldig koselig i området der! Vi hadde det iallefall veldig morsomt...


I dag var vi innom operaen...

.

... Og tok mange hoppebilder og fjaste rundt.... Og dere, sjekk denne kule bilen da!
*Vil ha, vil ha*

Nå har Maria reist allerede. Tiden flyr når man har det kjekkt!!!

 

HARRYTUR

Jeg har ikke vært så nøye med kostholdet disse ukene i Oslo, og jeg har nok lagt på meg litt. Meeen, jeg får ta meg til rette på kjøkkenet til tante og onkel de neste dagene så er jeg vel straks "back on track". Det er greit med utskeielser i blandt, men jeg trives absolutt best på mitt normale (og for mange andre- rare) kosthold.

Anyways...

I går dro onkel og jeg på spontantur til Sverige! Vi slengte oss i bilen klokken 7,
og vi fikk 45 min i matbutikken over grensa før de stengte :-)

Jeg kjøpte:

 • kalkunpålegg
 • skinkepålegg
 • Roastbiff                  påleggene skal brukes til salater
 • kyllingfileter
 • Paulus gryn
 • Mørk sjokolade
 • Sjokoladenøtter
 • Kanelknekkebrød
 • Cottage cheese
 • Skyr
 • Glutenfrie havregryn

 

... Nå har jeg nok til sunne Christineretter ut uken :-)
Jeg kunne forresten ikke finne kesam eller Fun Light med stevia. Æsj!

 

Det er veldig morro å være sammen med onkel. Det blir så masse fjas og latter.
... Og i går lærte vi en hel masse:

 • Glem for all del ikke lommeboken igjen hjemme
  - det byr på ekstra utfordringer ;-)
 • Man er amatør når man drar på langtur for å handle
  - og kommer hjem med kun 4 bæreposer med mat- til sammen
 • Det nytter ikke å kjøpe diverse sjokoladenøtter og frukt for å spare til helgen.
 • Man kan heller ikke bare smake på en godteriting
  - det er en umulighet!
 • Dersom man ikke kjøper Pepsi max så vil man angre!

 

TreningsGLEDE

Det aller viktigste for meg og min trening er at den er fylt med GLEDE.Jeg var på foredrag med olympiatoppen i vinter, og foredraget sitter fortsatt godt i minne. De snakket om at mer og mer trening blir indiidualisert. Før i tiden var flere en del av et idrettslag. Man møttes, trente sammen, delte positive opplevelser gjennom idrett og friluftsliv og kunne bygge på samhold og fellesskap. Nå om dagen drar flere seg inn i treningssente, helt alene. Vi løper på hver vår tredemølle med musikk i ørene. Vi snakker sjelden med de ved siden av oss i styrkesalen og er mer opptatt av å bli ferdig med økten... Og av å brenne kalorier. Vi har på oss kaloritellere både her og der, og følger intenst med på "speedometre" som kan fortelle oss hastighet og antall kalorier forbrendt.Jeg tror at ensidig fokus på å telle kalorier i seg selv kan ta bort treningsgleden. For trening er så mye mer enn kaloriforbrenning! Trening gir energi og overskudd i hverdagen. Det kan også skape fellesskap med andre. Noe av det jeg liker med både Bergen styrkeløfterklubb og treningsgruppen til Silje Mariela er at man trener SAMMEN. Jeg går på trening, hilser på de rundt meg. Vi deler av erfaringer og det er mye latter.

Jeg er veldig glad i å trene alene også, for trening er ofte mitt fristed. Men det er med aktiviteter som ikke utelukkende gir fokus på forbrenning, men som jeg finner glede i. Når jeg løper alene på mølla følger jeg intenst med på speedometrene og % helning på mølla. Da går jammen tiden sakte. Jeg liker å gå i fjellet alene og nyte stillhelen. Jeg liker også å trene styrke med musikk i ørene. Men det er deiig å kunne si hei til de rundt meg når jeg kommer på trening, og hadet når jeg går.

... Men den gode latteren får jeg bare når jeg trener sammen med andre "likesinnede".Selv har jeg blitt flinkere til å fokusere på treningsformer jeg liker. Selvsagt er ikke alle treningsøktene gjennomsyret av ekte glede- noen ganger vil jeg bare ha det unnagjort. Men jeg har valgt meg ut de treningsformene jeg liker best. Jeg blir GLAD av å gå turer i fjellet. Jeg elsker å gå på isbre og se høye og nærmest uberørte topper og vidder. Jeg er også glad i å trene styrke. Jeg liker å svette, ta i, kjenne at jeg blir sterkere og at jeg lever.

Dette er viktig tema for meg, og det er dette jeg vil fokusere på i masteroppgaven min... Om samhold og fellesskap gjennom fysisk aktivitet sammen med andre! Jeg tror det kan bidra til glede på mange områder i livet, også utenfor treningsarenaen :-)

Hjemme bra men borte best

... Det er nok ikke helt slik, men det var utrolig deilig med en treningsøkt på Bootygymmet igjen, etter 3 dager i Bergen. Etter disse 4 ukene skal jeg ta med meg Silje Mariela, gymmet hennes OG alle jentene som trener der til Bergen. Silje Mariela er sikkert heeelt enig i den saken!

I dag tok vi skikkelig i, og svetten bare silte.
Da vi var ferdige var jeg 3-4 vannblemmer i hver håndflate rikere. Hærlig!!!

Dagens fantastiske treningsøkt:

 • Frontbøy
 • Trap bar
 • Chins
 • Pushups på step
 • Goblet squat
 • Glutebridge
 • Planke
 • Skråbenk

 

... Så avsluttet vi økten med tabataJeg har bestilt kostplan av Silje Mariela og jeg er superspent. Det er jammen på tide at noen av musklene under fettet begynner å vises, og at kroppen mi kan gjenspeile at jeg bruker såpass mye tid på trening. Da må riktig kosthold være på plass, og det må følges på dager der det føles lett, og dager der man helst vil skeie ut med godis. Det gikk jo veldig fint på Femme Fatale, så da skal jeg greie det igjen!!! Jeg fikk vite at noen muskler kan komme til syne etter 3 mnd. M-O-T-I-V-A-S-J-O-N.

Bildene over er tatt av fine Helenedrage.com

Og dere....

Vibram fivefingers

I'm back in Oslo og veldig klar for trening...

... I nye fivefingers sko.

Min første Harrytur

Jeg har drømt om å dra på Harrytur til Sverige i mange år nå, men å dra på Harrytur fra Bergen er kanskje litt i overkant Harry... Man skal iallefall planlegge å handle mye før det lønner seg økonomisk.


Fra markedet i Barcelona, 2010

Mens jeg er i Oslo får jeg bo hos min utrolig snille tante og onkel, og nå har jeg har lokket de til å bli med på Harrytur til uken. Mitt spørsmål er da, til dere erfarne svenske-shoppere...

Hva kjøper man egentlig i Sverige???

Foreløpig handleliste:

 • kesam
 • cottage cheese
 • svenskegryn
 • yoghurtnøtter
  (jeg har jo godteristreik (dårlig timing), men noe må man da ha!!!)
 • oh yeah proteinbar
 • pistasj proteinpulver
 • kjøtt/ kylling
 • pepsi max
 • vin

Bergen styrkeløfterklubb

... Jeg er i Bergen en liten svipptur, og dagens trening ble lagt i gode gamle Bergen styrkeløfterklubb. Jeg trives utrolig god på trening der sammen med alle gutta.

... I dag kjørte jeg mandagsøkten på Bootylicious prosjektet.

Mannen min kommenterte at teknikken min har kommet seg drastisk allerede, og jeg kunne til og med komme med noen tips til han. Det er morro å se at jeg lærer mye i Bootygymmet :-)

I dag turde jeg leke meg med vektene, og jeg løftet lett 80 kg i markløft igjen, uten kne eller ryggsmerter. Jeg gleder meg til coachen sier jeg kan makse i øvelsen!!! Blir spennende å se hva jeg kan klare å løfte.

Weee, jeg elsker når trening gir resultater!!!!

Gårdagens trening

Steikje, jeg er stiv og støl i rygg og skuldre i dag.Gårsdagens dobbeløkt ble skikkelig heavy med nesten 4 timer trening! Først var det styrketrening med jentene i treningsgruppa mi, og rett etterpå ble det en hærlig prowlerøkt. Jeg klarte å løpe fra matpakken min også, så jeg var rimelig skjelven mot slutten av prowlerøkten.Meeeen, jeg hadde en helt fantastisk dag.
Jeg klarte å dytte 135 kg på prowleren over gulvet. Da var det null futt igjen i kroppen.

Det er ikke tull; man blir i skikkelig godt humør av alle de fine jentene på gymmet. Masse liv og stemning, og superbra trening. Er det rart at jeg gleder meg hele uken til neste trening?

Vi vant fine better bodies topper til å trene i.
*Liker*

Weee, så morro.
Får du sjans til å bli med på prowlertrening en gang så bare må du slå til!!!

Tusen, tusen takk for at jeg fikk være med!!!!


Bildene er lånt fra bloggen til Helene

Dobbeløkt

... Jeg titter kjappt innom før jeg løper avgårde til trening. I dag står det dobbeltøkt på Bootygymmet på planen. Først skal jeg trene en time med jentene fra Bootylicious prosjektet, så skal jeg være med på prowlerøkten jeg vant tidligere i uken. Dette blir bra!Rett etter trening skal jeg besøke min gode venn Janne, og rundt midnatt reiser jeg til Bergen en liten tur. Jeg skal blandt annet levere eksamen i morgen tidlig.

Åååå, som jeg gleder meg til å se guttene mine igjen.
(Les: mannen min, og lille Casper kanin).


Ha en super dag!

Du har ansvar for din egen lykke

Det tror iallefall jeg.

På morgenkvisten gikk jeg tur rundt Sognsvann, og når jeg går tur tenker jeg mange positive tanker. I dag tenkte jeg over dette med lykkefølelse. For jeg har det veldig bra om dagen, og det hender meg den ene fine tingen etter den andre. Det tror jeg er langt fra tilfeldig...

Livet går jo opp og ned, og noen dager er ikke like gode som andre. Men i det store og hele tror jeg vi kan bestemme oss for å få det bedre, ved å tenke positivt og fokusere på de tingene som er bra i livet.

De siste månedene har jeg tenkt på hva som skal til for at jeg skal få det enda bedre, og prøvd å gjøre det om skal til. Det kan være lett å tenke "om bare det og det hender med DA blir livet bra da". Men vet du hva? Man kan ikke sitte hjemme i sofan og vente på at gode ting skal skje, man må faktisk ut i verden og oppsøke de tingene som gjør en godt. Er du ikke fornøyd med hvordan du har det, så gjør noe med det da!

Ser du mørkt på livet? Prøv å snu tankene dine. Det er selvsagt ikke alltid like enkelt, men jeg lover- øvelse gjør mester. Gjør ting som gjør deg godt HVER DAG. Konkretiser drømmene dine, og jobb for å nå de. Se etter små hverdagsgleder, og nyt livet. Det er fult av gode ting bare man leter. Oppsøk mennesker som gir deg energi, og omgi deg med mennesker som gjør deg godt.
... Hva tror du?
Er vi ansvarlig for vår egen lykke?


 

Det er gøy

Ååå, vet dere hva? Jeg er så ufattelig glad for at jeg tok avgjørelsen om å flytte til Oslo for å trene i gymmet til Silje Mariela. Dama er jo genial. Hun ser feil i teknikken min som andre ikke har kunnet sette fingeren på tidligere. Og så er hun så flink med å gi tilbakemeldinger!!!

Dessuten er det kjempemorro å trene med andre jenter!
Jeg kjenner på hele meg at jeg kommer til å få masse bra ut av denne måneden.I dag skulle vi ta push up test, og vi skulle ta flest mulig på 5 min.

Jeg startet hardt og jeg persa. Jeg klarte hele 11 på rappen (for to uker siden klarte jeg 9, og det er jammen ikke lenge siden jeg ikke klarte en eneste en). Så kom syra, og jeg klarte ikke pushe meg opp igjen... Jeg endte opp med pinlige 29 stk på 5 min. Jeg kunne jo ha jukset litt på teknikken og stoppet før brystet var helt i gulvet- da hadde jeg klart fler. Men jeg er jo her for å lære teknikk, så da kjørte jeg uten juks :-) Håper jeg tar mange flere, med enda bedre stil på neste test!!!

Jeg må øve på å pushe knærne UT!!!!
... Og med å få svaien på plass. Og med holdningen min- på og utenfor trening. Og....

Øve, øve, øve :-)Jeg tror nok jeg er på riktig vei, for etter trening i dag hadde jeg nesten ikke vondt i knærne.
Tenk om knærne blir bra igjen med å få inn riktig teknikk? Da hadde jeg blitt skikkelig lykkelig!!!

Ååå, jeg gleder meg sånn til søndag.
Synd at det er 3 dager til. Tiden går så sakte når man venter på noe godt!


Tusen takk, Helene for lån av bilder :-)

Late dager i Oslo

Jeg er ikke vant med å ha så late dager, og jeg kjenner at jeg er skikkelig rastløs. Jeg sitter bare og venter på neste trening, og jeg har rett og slett kjedet meg litt. Slik kan man ikke ha det!

... Så i dag tok jeg turen hit.
Det har endlelig blitt litt sommer, og picnic i solen i Frognerparken er ikke feil.

Det ble en finfin dagNå er det snart Booty trening. HURRA! Endelig :-) Jeg er faktisk nervøs i dag også.
... Jeg kjenner på meg at det kan bli en tung treningsøkt i dag...

Første dag i treningsprosjektet


Gitt hvem som var knallnervøs da hun våknet i dag da... Yes, dæts mi.
For i dag var første dag med trening i gymmet til Silje Mariela.

Jeg kunne like gjerne lagt igjen nervene i Bergen, for alle jentene var kjempesøte, og det skjedde ingenting skummelt :-) I dag gikk vi gjennom markløft teknikk, og jeg har fått masse å øve på. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

... Så har jeg bestemt meg for at nytt sted er lik nye rutiner. Det krever nye mål:

 • Jeg skal ikke spise noe godteri denne måneden.
  (men dessert en gang i uken er lov)
 • Jeg skal gå ned 2 kg
 • Jeg skal bli bedre i teknikk i alle styrkeøvelser
 • Jeg skal klare 1 chins
 • Jeg skal klare 10 pushups
 • Jeg skal kooose meg :-)

 

Jeg er veeeldig skeptisk til chins målet. Men det er jo lov til å satse høyt :-)Oslo er fint, det eneste jeg mangler her er mannen min...

På vei...

... Til oslo.

Toget bruker så lang tid. Og selvsagt havnet jeg på sånt sete hvor man deler bord og beinplass med noen... Alså slike sittegrupper med 4 seter vendt mot hverandre. Rompa og beina er allerede pinnstive. Og det kjipeste med slike sitteplasser er at man ikke helt vet hvor man skal feste blikket :-)

Jammen godt at nye eventyr venter på meg når jeg kommer frem :-) 

Og dere... Jeg var jo med på konkurransen til Silje Mariela hvor vinneren får bli med på prowlerøkt OG får en Better Bodies topp. Jeg vant med bildet jeg tok på Galdhøpiggen. Du kan lese mer om vinnerne på bloggen til Silje Maiela HER og Helene Drage HER!!!

Jeg er skikkelig, skikkelig glad og jeg føler meg veldig heldig om dagen.
Det hender meg bare så utrolig masse bra for tiden, og jeg bobler over av positiv energi.

iiiha, Oslo neste

Weee, endelig er dagen kommet.

Jeg har levert eksamen, og jeg er klar for å dra til Oslo i morgen tildlig. Jeg driver og pakker, men det er ikke lett. Hva i alle dager skal man pakke, når man skal være bortreist i 4 uker? Det ender vel med at jeg har med meg alle treningsklærne mine, og et par fine antrekk. Jeg skal jo på "treningsleir". Jeg sier iallefall det til meg selv- det høres så profft ut. For dere som ikke har fått det med dere- jeg flytter til Oslo for å bli med på neste måneds Booty trening. Jeg gleder meg sånn!

Jeg kommer til å savne mannen min megamasse, men vi har kost oss max sammen de siste dagene. Og etter litt tid fra hverandre er det alltid ekstra godt å møtes igjen...

I går kveld lagde vi god mat, og gikk en tur rundt midnatt igjen...
Jeg elsker kveldsturer. Tror jeg må begynne med kveldscardio i stedet for morgencardio :-)

Intervallfredag

Jeg hoppet over den store intervalldagen i går, og tok meg en treningsfri dag ettersom kroppen var sliten. I dag fikk jeg tatt igjen økten. Forandring fryder, så jeg kjørte til Skansen for å løpe på grusbane. Jeg fikk skikkelig flashback til barndommen da jeg gikk på friidrett, og løp runde etter runde på bane.

Det er tungt!!!

Dagens økt:

- 15 min oppvarming med rask gange og lett jogg
- 4 drag
- 20 min løping hvor jeg varierte mellom kort- og langintervaller.
- 10 min nedtrapping

Jeg var helt kake da jeg var ferdig, og jeg hadde problemer med å holde meg på beina. Jeg er glad for at det er en uke til neste intervalløkt. Og dere- da er jeg i Oslo. Weeee!!!!

Etter trening lagde jeg meg en deilig smoothie av 1 appelsin og frosne bananer og jordbær.
*Energipåfyll med smak av sommer*.

Og den fine mannen min fanget sushi til middag. *Lykke*.Har dere smakt krabbesushi? Første gang jeg har sett det. Den var helt ok, litt seig i konsistensen.

Jeg er nesten ferdig med å skrive prosjektplanen for masteroppgaven min. Det skal bli godt å få den levert, og kunne reise til Oslo uten noen "must do's", med unntak av litt generell lesing. Nå blir det ett par timers jobbing til, og resten av kvelden skal jeg ligge i sofan med beina høyt hevet. Mmmm, livet er hærlig.

God helg til alle dere :-)

Blogganbefaling

Ååå, så glad jeg ble da jeg logget meg på bloggen i dag. Der kunne jeg nemlig se at søte Karianne har skrevet en kjempehyggelig anbefaling om bloggen min. Innlegget kan du lese HER

Tusen tusen takk for superfine ord!
Du er en go'ing!

Nordnes sjøbad

Nå har jeg bodd i Bergen i snart 6 år, og jeg oppdager stadig nye, fine ting i denne byen.
Etter forrige ukes intervallsvømming ble jeg tipset om Nordnes sjøbad.

Det måtte testes fortere enn fort :-)Nordnesbadet er et utendørsbasseng med saltvann, og vannet holder 26 grader.
Det var helt fantastisk å svømme ute, med fin utsikt.

Tiden gikk med ett så mye fortere!

Her crawler jeg for alle penga!

Dagens økt

- 10 min oppvarming

- 20 min rask svømming
 annen hver lengde crawl og bryst.

- 10 min nedtrappingFornøyd og glad jente!

Dersom du ikke har testet sjøbadet på Nordnes bør du ta deg turen.
De er åpen hver dag fra kl. 7-19 (iallefall i hverdagen) ut august!

 

Favoritten over alle favoritter

I går kveld løp jeg over Natlandsfjell.
Det er så utrolig fint der!

Jeg hadde ikke med meg kameramannen min, så jeg testet selvutløseren. Slik gikk det med den saken:

Bilde 1:

Jeg trodde at bildet var tatt, så jeg reiste meg. Da kom blitsen.

Bilde nr 2Jeg var aaalt for treig

Og så...Tataaaaa :-)

Etter trening var det dags med litt påfyll av ny energi! Jeg smekket jeg sammen favoritten over alle favoritter (iallefall nå om dagen). Jeg kunne hatt den til frokost, lunsj og middag. LETT!!!

 

 • Bland sammen:
 • 3 ss saft fra appelsin
 • 1 ts honning
 • Tilsett:
 • 0,5 boks cottage cheese
 • 3 ss Vita Hjertego' kornblanding
 • Noen skiver banan
 • Blåbær

 

Blandingen er også veldig god med en deilig fruktsalat!
Prøv den :-)

Og dere... Jeg må ha bloggsamfunnets beste lesere. Dere er så gode, og jeg setter pris på hver av en av dere. Tusen takk for at dere tar dere tid til å lese bloggen min, og for at dere legger igjen kommentarer.

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits