august 2014

LØPETUR MED NY LØPEVOGN

Ola fikk seg kombinert sykkel- og løpevogn til bursdagen sin.

Tidligere har vi løpt og gått fjellturer med en tung Emmaljunga barnevogn, og det er som å dytte på et helt lite fjell. Med en god løpevogn blir det lettere å ta Ola med på løpeturer, noe som er et must når jeg skal trene mot iron man! Dessuten elsker han å sitte i vognen; god fart og god utsikt er tydeligvis ikke feil :-)


Sponset løpejakke og tights fra 2XU

I går løp vi en rolig tur rundt Tveitavannet og Fantoft.

I dag blir det hvile, for i morgen venter Os triathlon. Jeg blir garantert sist i mål. På grunn av sykdom og intensivstudier har jeg ikke fått trent særlig kondisjon på 3 måneder! Jeg skal ærlig si at jeg har lekt med tanken på å trekke meg. Men så har jeg kommet frem til at det er gøy å bare delta, og noen må jo komme sist. Jeg kan ta på meg æren denne gangen også :-) Jeg håper all styrketreningen gir futt i beina mine likevel, og at jeg kommer meg levende i mål.En ny sponsorpakke fra 2xu dumpet ned i postkassen min. Heldige meg altså. Jeg fikk en god løpejakke, thermal compression tights til kalde høstdager og kompresjonsokker.

 

#baby #mamma #treningmedbaby #løpetur #personligtrener #triathlon #2xu

EN LITEN UPDATE

Oi, nå er det lenge siden jeg var innom her sist.
... Jeg hadde til og med glemt passordet mitt på innloggingen.

Dette har vært tidenes mest hektiske sommer.

Jeg er inne i siste del av personlig trener intensiv-utdanningen. Det har vært skole fra kl. 08.00 til 17.00 nesten hver dag i  ca. 6 uker. De siste to ukene har det vært trening store deler av dagen. Sammen med at luregutten min fortsatt ikke liker så godt å sove, lange dager borte fra han på dagtid og mye lesing på kveldstid har det vært ganske så tøft. Samtidig har det vært ufattelig lærerikt, og jeg ville ikke vært denne sommeren for uten. Om en uke er jeg (forhåpentligvis) endelig ferdig utdannet personlig trener, og jeg er enda ett skritt nærmere den store drømmen min.

1 september er jeg på plass på iTrain som personlig trener. Det er bare å ta kontakt dersom du vil trene med meg. Jeg har også satt opp nye baby bootcampgrupper i Nordnesparken tirsdager kl. 10 og ved Tveitavannet onsdager kl. 10.00. Onsdagsgruppen er allerede full, men jeg har satt opp venteliste for ny gruppe som vil gå onsdager kl. 11.00. Jeg fortsetter også med babymatlagingskurs; neste kurs er satt opp til midten av september. Nytt i år er treningsgruppe for deg som er gravid (uten komplikasjoner i svangerskapet), oppstart i september.

Jeg var så heldig at jeg fikk tilsendt to salver fra Tiger Balsam.

De har vært med i treningsbagen hver dag på kurset. Jeg har blitt avhengig; ømme muskler liker varm salve. Jeg husker at bestefar hadde en slik liggende i skuffen sin da jeg var liten, og lukten bringer frem fine minner! Den lille krukken er den originale Tiger Balsamen, mens den store har litt mykere konsistens og lukter litt mer lavendel. Nydelige begge to!

Ellers:

Jeg har vært på 10 dagers seiltur med mann og baby, fra Bergen til Hidra.
Der lå vi til ved Vrangesundsøyna i noen dager, slappet av og koste oss med familien min.

Jeg er oppvokst på Hidra; verdens vakreste øy som ligger utenfor Flekkefjord. Familien flyttet tilbake til Haugesund for noen år siden, og etter det har jeg ikke vært så ofte på besøk der. Familien eier noen øyer utenfor Rasvåg, og der tilbringer vi det meste av sommertiden på Hidra. Mamma og far flytter inn i den lille hytten vår som akkurat har plass til to små sengeplasser hver sommer. Det er null vann og strøm der, skikkelig gammeldags idyll.Konsentrerte begge to!

Jeg har skaffet meg et "stand up paddle board"
... Genialt for en rastløse sjel på seiltur.


Tante Hanna, bestemor og bestefar har passet mye på Ola i sommer. Vi hadde ikke klart oss uten!


Ola har blitt 1 år

Hei så tiden flyr. Han går 5 skritt om gangen og prater i ett. Ord som er flittig brukt er: "hei, bø, tittei, mamma, pappa, Ola, yyys (lys), se, bæ, mø, der". Han har allerede god humor og smile og ler det meste av dagen.

 Jeg er mer aktiv på instagram om dagen; følg meg gjerne der.

Mannen seiler regatta i dag, og farmor og farfar er barnevakt. Nå skal det leses for alle penga slik at eksamen skal gå lettere. Jeg håper dere får en super helg!

 

#personligtrener #mamma #gravid #trening #seiling #baby #babybootcamp #babymat

 

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits