november 2014

TRENING I FRISK LUFT

Beklager igjen for tidenes slappeste bloggoppdatering. Jeg er overrasket (og takknemlig) for at det er så mange som fortsatt er innom her. Jeg håper jeg skal klare å få inn flere innlegg i tiden fremover!

Dagene bare flyr av gårde, og det er ikke mye dødtid for tiden med en superaktiv gutt på 15 mnd i heimen, egen bedrift, trening mot halv ironman og sosiale sammenkomster. Jeg legger meg hver kveld og ønsker at døgnet hadde flere timer. Jeg har det bra med å være travel altså; det blir bare mindre tid til blogging. Jeg er imidlertid veldig aktiv på instagram, så følg meg gjerne. Dere finner meg under "christinelystrup".


Siden sist har jeg vært i Oslo på NIH Fitness convention

Der var jeg på mange løpekurs, kurs i kroppsvektsøvelser og div. gode forelesninger. Nå har jeg supermasse inspirasjon til nye treningsopplegg. Deltakerne har jammen noe å glede seg til i tiden fremover :-) Jeg møtte også fantastiske PT_Monica fra instagram. Hun jobber også som ute PT, så vi hadde utrolig mye å snakke om. Monica er en fantastisk dame, og jeg føler meg superheldig som har fått blitt kjent med henne via instagram og i virkeligheten.

Jeg møtte også Janne (www.treningsbobla.blogg.no) på kafe i Oslo, og der var utrolig hyggelig å endelig få møte henne. Jeg fikk en haug med gode tips til halv ironman!


Noen av de flotte deltakerne på baby bootcamp

Nå jobber jeg 100% for meg selv i min egen bedrift med utendørs personlig trening, kostholdsveiledning og coaching, Jeg har flere utendørs personlig trening kunder og jeg har startet en hel haug med nye kurs. Kanskje finner du noe som passer deg?

Baby bootcamp ved Tveitavannet, onsdag 26 november kl. 11.00. 8 treninger
Bootcamp på Natlandsfjell mandag 1 desember kl. 19.15. 8 treninger+ 1 bonusøkt
Løpegruppe ved Skansemyren, onsdag 3 desember kl. 19.15. 4 treninger
Treningsgruppe for gravide ved Tveitevannet torsdag 27 november kl. 18.30. 4 treninger
Bootcamp for menn, ta kontakt for dato

Personlig trening ute i naturen, en-til-en eller sammen med en venn. Ta kontakt for timeavtale

Les mer på www.christinestrening.com

Jeg har fått en del spørsmål om hvor langt man kan komme med å trene utendørs.

Jeg er overbevist om at man kan trene det aller meste ved hjelp av egen kroppsvekt, elementer i naturen og enkle hjelpemidler som strikk, PT tau og sandsekker. Det er dette jeg bruker i alle gruppetreningene mine. Jeg er ikke medlem på noe senter selv, og jeg har kun trent utendørs siden april. Jeg testet maksen min i knebøy for en uke siden, og da persa jeg jaggu meg med 85 kg. Og jeg tok 5 repetisjoner med 70 kg i dype knebøy. Jeg er også myyye sterkere i kroppsvektsøvelser som push ups, dips og diverse. Jeg skal bare trene utendørs mot sommeren også; følg meg og se resultatene :-)Mine treningsmål mot sommeren 2015:

  • Gjennomføre halvmaraton i Bergen i april
  • Delta på Skjærgårdsrittet (9 mil på sykkel) under 3 timer
  • Delta på Råskinnet i Oslo i mai
  • Perse MYE på Auklandshamn sprint triatlon i juni
  • Gjennomføre halv iron man i juli
  • Perse MYE på Os triatlon i august

 

Sjit, for et treningsår 2015 blir for min del!
Sleng deg på da velOg til slutt: sjekk den fine vesten jeg fikk i gave fra flotte Sandra bak den nettsiden www.breakingthehabit.no. Sjekk ut siden deres; de har så mye fint <3

 

#babybootcamp #babybootcampbergen #bootcampbergen

 

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits