desember 2013

VÆR DEN BESTE UTGAVEN AV... DEG SELV!

Det er mange trenings- og kostholdsblogger om dagen,
og fokus på sunnhet er stort.Gjennom bloggverden blir man kjent med jenter som er flinke til å trene mye, spise sunt, være sosiale og som mestrer hverdagen på strak arm. Det er lett å få mange forbilder som man danner seg et bilde av hvordan er som personer. Dersom man bare måler seg opp mot andres vellykede sider kan man føle at man ikke er like god selv, at man ikke strekker til. Men vet dere hva? Det er ofte flere sider ved en person enn det som skrives om på en blogg. Alle har tunge dager, og dager der man helst vil ligge under dynen, spise usunt og gi litt blaffen i alle de daglige gjøremålene.

... Det er menneskelig!

Slutt derfor å sammenligne deg med andre!

Tenk at DU er god nok med det DU er flink til. I stedet for å jobbe mot å bli som et av forbildene dine- fokuser heller på å bli den beste versjonen av deg selv. Gjør ting som får deg til å føle deg bra, og fokuser på deine egne styrker! Selvfølelse er en ferskvare som man må jobbe med å vedlikeholde og forbedre- akurat som med trening.

 

christinestrening

christinestrening

31, Bergen

Hei du :-) Så hyggelig at du besøker bloggen min. Jeg heter Christine og jeg har rukket å bli 31 år gammel. Jeg er gift og mamma til verdens beste gutt på 1,5 år. Jeg er gründer og har eget enkeltmannsforetak; www.christinestrening.com. Jeg er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder og jobber hovedsakelig med personlig trening utendørs i små grupper, bootcamp og babybootcamp ulike steder i Bergens vakre natur; året rundt. Selv lever jeg for trening og friluftsliv, og elsker det meste av aktiviteter som foregår utendørs. Langtur er tingen, og sommeren 2011 syklet jeg Norge på langs helt alene. Etter det har jeg blitt gira på å begi meg ut på enda flere vågale drømmer- og drømmer er det ikke mangel på! Jeg trener mot mitt første ironman 70,3 i Haugesund juli 2015. Følg meg gjerne på veien. Mer info om meg; hjemmeside- www.christinestrening.com. Du finner meg også på instagram og facebook ved å søke christinestrening. Mail: christinelystrup@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits